| w0rLd.Of.bItCx. | |
|
+5_'v{A}mpire'_ Mrva {*ZTink*} Andy x3.weljkowa.mawa.x3 9 posters |
|
Author | Message |
---|
x3.weljkowa.mawa.x3 .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 5011 Age : 30 :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Nina Registration date : 2007-11-12
| Subject: w0rLd.Of.bItCx. Sat Dec 20, 2008 6:26 pm | |
| eo ja o5 da se predstawim...pa 'wako.....ja sam Nina...'94 sam god....iz Zemuna sam....Naj frenditze su mi: Iwana, Ancxy, Wanja, Sanjcxy i Jana.....a sa 4uma ix ima mng.....Naj drugowi su mi Dexy, Sxommy i Alexa....Omiljene boje su mi tzrna, bela i zelena....xD....Idola neam, ali obb Kety Parry, Avtil, Britney....mrzi me da pisxem swe....xD....U poslednje wreme najwisxe slusxam hip-hop & rap....sad sam u tom nekom fazonu...xD....Trenutno nisx ne treniram....ali sam isxla na folklor 6 mesetzi, trenirala kosxarq 6 mesetzi, odbojq godinu dana....i isxla na ples 3 god...Omiljeni filmowi su mi: Aquamarine, She's the man, Step Up 1 i 2, John Tucker Must Die....nmg se setim trenutno nijednog wisx....mrzim dwolicxne osobe, u3powane....za mene swi kazxu da sam otkacxena (mada ja ne msn tako) i jako iskrena....sxto smatram swojom wrlinom...owde tju postawljati slike, textowe pesama itd...swe sxto wolim....jubi was wasxa nincxy... =) | |
|
| |
Andy .:Imash preko 1000 njenih slika:.
Number of posts : 653 Age : 28 Localisation : ♥ Con Dulce Maria x siempre ♥ :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : CAndy Espinoza Spears Registration date : 2008-10-08
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sat Dec 20, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Number of posts : 5011 Age : 30 :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Nina Registration date : 2007-11-12
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sat Dec 20, 2008 6:47 pm | |
| jedwa sam ustala za sql...prwi cxas smo imali jbn-u fiziq koju mrzim iz dna dusxe...ladno mi dala 4 na swesq....ma boli me uwo...na srpski smatanje, na xemiju isto...iz engleskog sam dobila 4 na pismenom...jbg...al' mi zakljucxila 5....jeeeeeeee.......posle sam isxla na neq slawu......jao0o0o0...smorila sam se zxesxtje....posxwadjala sam se sa pola sweta....i narawno...o5 sam se istresla na istu osobu...na decxka...sada wetj biwsxeg...'nacxi ja nznm zasxto se uwek na njega istresam...uwecxe sam izasxla u graddddd....jao0o0...bilo je xaos....iwana se smuwala s tesxitjem.....jeeeeee....prolazim ja....i zowe mene jedan Wlada, inacxe decxka znam samo iz widjenja...i ja odem,upoznali smo se, i upoznala sam se i s ostalim njegowim ortzazima....jednog sam znala... =)...i zezali se mi tu nesx....i pitali oni mene 'de tju za Nowaka....ja rekla da josx nije sigurno...i oni mene pozowu kod njix....xD...i ja rekla kao da tju da razmislim...posle mi owaj Wlada trazxio br. i tako...morala sam da podjem...cxekala me Sanjcxy...i widim ja mog biwsxeg...xD....i njegowe ortake....i oni posxli prema nama, mi se tu poZz...a ja i Johnny samo na tjao-tjao...i sedeli oni s nama dok smo cxekale iwanu....i owaj matitj me o5 pita....i ja kazxem da 'otju...i posxle smo ja i Iwana da ispratimo Sanjcxy, zato sxto se smrzla...i Johnny i Nenad podju s nama....i posle se wratili...ja i Iwana ispatile Sanjcxy i odma' otisxle da se widimo s Matitjem i Tesxitjem....ja i Matitj se smuwali.......aaaaaa........jbt wilitza mi otisxla...xD...al' nema weze....Iwana i Tesxitj se smrzli napolje, a ja i Matitj bili u kolima...xD....al' to bilo samo na jedno wecxe....xD...i da...posxwadjala sam se s extra ortakom...jbg...i prwi put i zxiwotu sam ja kriwa..swe u swemu...polu-smoran dan...
wojim was u jubim...nincxy.... | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sun Dec 21, 2008 6:10 pm | |
| jao0o0 kakomi je jucxe bio lep dan....aaaaaa...nmg da werujem....ustala sam oko pola 1...dorucxkowala i sela za comp...nisam imala kr. a swima nesx trebalo pa drpila od sestre fon...ona ima besplatne poruke....dop. sam se s matitjem na msn...i sad smo drugowi......jeeeeeee...on je rekao kao ako ja tako xotju oky.... =)...posle sam otisxla kod Ancxy...pa sam usput prawo upl. kr....dop. sam se s mojom sekom.....aaa......dolazi za zimski u Zemun...konacxno...nisam je widela milion dina...xD...ancxy se o5 poswadjala s Mladenom...jao0o0o...kako me nerwiraju kad se bzwz. swadjaju....jedwa sam je nagoworila da izadjemo u dgra...posle mi otisxle kod iwane, i njen brat Nenad me zxesxtje smorio s onom njegowom Sanjom, na kraju sam i nju morala s nama da powedem...da bi se smuwali....u dgra sam srela Wladu...ja glumila ludilo i prawila se da ga nisam widela...i on se razdere, pa sam morala da se poZz s decxkom...xD...posle ja posxla sa sanjcxy da se nadje s Nenadom, a ja ostala s Johnny-em da ne sedi sam...i dok smo ix cxekale dosxli Tzobi, Tesxitj i Matitj....i tu se ja i Tzobi upoznali...i trazxio mi br....posle smo se nesx zezali, i dosxli owi pa smo morale da podjemo....posle smo otisxle da ispratimo Ancxy ja, Iwana i Sanjcxy...pa se wratile nazad u dgra...i otisxle u diskoteq...basx smo se wrx zezali swiiii....owaj Tzobi me swo wreme muwao...zxesxtje zezanje....popila sam 3 bambusa....i owi se u3powali sam sam pijana...xD....posle sam se dop. s Belitjem i decxko se cxudio sxto neam decxka....xaxa...xaos.....do sledetjeg posta poZz...nincxy | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sun Dec 21, 2008 6:12 pm | |
| Ti, luce, nisi samo moj nema sumnje, s njom si sigurno slucajno il' namjerno ni ona nece znati kod da ti veze ruke, lover boy kljuc je uvijek samo tvoj
Nisam ti, luce, ja od juce, hej
Ne, svake noci me budi stvarno cu da poludim, kazi joj to ne, ocigledno se vidi okreni se i idi, nadji se
S njom sam te vidjela, vidjela ne krijes da ti se svidjela, svidjela necu da padam na koljena sad vidim koga sam voljela nisam ti, luce, ja od juce, hej | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sun Dec 21, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 12:48 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 12:52 am | |
| znam da netje....swe tje se srediti... ;) | |
|
| |
Mrva {MODERATOR}
Number of posts : 4153 Age : 28 Localisation : Buscame..como la noche busca la mañana... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Milica Registration date : 2007-08-15
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 9:10 pm | |
| tqmm bb i super ti dnewnik a i da ti bash imash srece ;) | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 9:13 pm | |
| i ja tebe wojim bb.... =) xwaja... ma desi se ponekad da se i ja izwucxem.... | |
|
| |
Mrva {MODERATOR}
Number of posts : 4153 Age : 28 Localisation : Buscame..como la noche busca la mañana... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Milica Registration date : 2007-08-15
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 9:42 pm | |
| I ja bb jedva èekam galu. Tako mi je loše pa me ona oraspoloži. Sve pohvale za dnevnik. | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Mon Dec 22, 2008 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Andy .:Imash preko 1000 njenih slika:.
Number of posts : 653 Age : 28 Localisation : ♥ Con Dulce Maria x siempre ♥ :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : CAndy Espinoza Spears Registration date : 2008-10-08
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Tue Dec 23, 2008 2:14 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Tue Dec 23, 2008 11:55 pm | |
| e danas mi ja dan bio xaosssss.....prwi cxas matisx..'nacxi mene ona nastawnitza ubi...rekla mi kao da sam lenja, i da sam mogla da imam 5...bla, bla, bla...drugi cxas...istorija....zxena mlati u najwetje...kazxe ona meni: "toliko si bila aktiwna, da ti ni ime nisam zapamtila"...ma da...a prosxle gog. kad je trebala moja kewa nesx da joj sredi, tada je znala moje ime...kretenka...posle imala fiziq...imala kontisx....i rekla da sam mng popustila, i da sam se tzelo polugodisxte zezala.....xaxaxa....ma neeeeee......nikako...posle fizicxko smor....i engleski..kao sxlag an tortu....zakasnila sam na cxas...i cxim sam usxla, ona me odma' pitala....a ja weze s zxiwotom neam...i izbrisxe lepo ona onu moju zakljucxnu 5itzu...i da mi 3tzu na usmenom........EEEEEJJJJJ 3tzu....debilka jedna raspala....i sad moram da se borim za 5....ma boli me uwo...ne pada mi na pamet da odg....pa makar imala cxetworq.....kad sam se wratila qtji, ucxila sam xemiju, pa bios....tzrkox zxiwa....posle isxla malo da gledam tekmu...i Tzoby me pitao sxta mi bilo s rukom.......aaaaaa...........kako je swaaaaaaaadaaaaaakk...ja i Matitj o5 u swadji...standarno...i tako...smor na qb...
jubim was.... | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Thu Dec 25, 2008 12:10 am | |
| dan ka' swaki drugi...smorila sam se u sql k'o tzrnatz...xD...trebala ja da odg. bios...i cxita ona zakljucxne otzene...i kazxe: "nina ewo tebi 5, al' da znasx da je to zbog mog sina" a ja se s njim u poslednje wreme basx druzxim...xD....ja sam pala u komu....xemiju sam odg. i zakljucxila mi 4....aaaaaaa........'ladno sam dobila 5 iz fizike..'nacxi ne werujem...ja sam buljila u nju pola sata, nisam mogla da werujem...o5 sam se swadjala s nast. srpskog...to je rtrd na qb...nmg da je smislim...rekla mi kao da sam neozbilja i da nisx netju znati na prijemnom...e ae i to da widimo...ako znam, nabitju joj onaj prijemni u...xD...posle dosxla qtji i radila likowno...posle sam ucxila muzicxko...i onaj tzobi me nesx zezao kao da je moj tata naprawio bombu od mene....xaxaxa...isxla sam da gledam tekmu...kao i swaki dan...i matitj swo wreme buljio u mene....katastrofaaaaaaa.....i tako0o0o0...jubim was... | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Thu Dec 25, 2008 7:17 pm | |
| definitiwno jedan od najgorix dana u mom zxiwotu...jutros sam basx bila raspolozxena...i znala sam da tje se nesx desiti...odem ja u sql...priw cxas srpski...zakljucxila mi 4...i pocxela ja da se swadjam s njom...al' ona kol'ki rtrd zakljucxila bi mi 3...tako da sam posle samo tjutala...matisx smor...texnicxko gubili...xD....i mi se grudwali, zezali....basx nam je bilo extra...swe dok mi nije stigla jedna poruka.. :(...poruka je bila od moje, sada wetj biwsxe naj frenditze...rekla mi je kao da wisxe netje sa mnom da se druzxi, da ima swoje razloge o kojima netje da pricxa...ja sam je nekoliko puta pitala o cxemu se radi, ali nije bilo odg....kasnije mi je stigla poruka i od mog naj ortaka...isto je rekao sxto i ona....wi nemate pojma koliko sam ja plakala...swi su poqsxawali da me smire...ali nije bilo teoretske...plakala sam kao luda, osetjala sam se kao da sam sama na swetu...swi su mi okrenuli ledja, a nisam ni znala sxta je razlog toga...izgubila sam dwe osobe koje wolim najwisxe na swetu ne znajutji zasxto...bolela me je glawa, posxao mi je i krw iz nosa...morala sam da podjem qtji, sa mnom je posxla i moja Sandritza...swo wreme me je smiriwala...bilo mi je bolje...poosle smo se zezale...ali kad je ona posxla...o5 se nastawilo isto...gledala sam nasxe slike, i nisam mogla da se suzdrzxim...pozwala me je Iwana-biwsxa naj frenditza...i tu smo nesx pricxale...i razlog toga zasxto se mi wisxe ne druzximo je to sxto sam ja kao nawodno na msn-u pricxala s jednom Marijom....i swe i swasxta pricxala o Iwani i Shommy-u...ja sam se stw. mng razocxarala....prwo nisam znala o cxemu se radi, ali posle sam se setila...meni msn ne radi wisxe od 2 nedelje...nmg uopsxte da udjem...a ja sam toj Mariji pricxala o jednoj drugoj Iwani-koju organski ne podnosim...i pominjala njenog naj ortaka...i tako0o0...ja poqsxawala swe da objasnim...ali ne wredi...prewisxe toga se poklapa...tako da mi jedino ostaje da se killnem...ali netju....ja i dalje placxem kao luda...ali ako oni meni ne weruju...to znacxi da to i nisu prawi prijatelji...i tako...sxwatila sam da ja ustwari nemam prawe prijatelje...tj. danas sam sxwatila koji su mi prawi prijatelji...a ja na njix nisam ni gledala kao na prawe prijatelje...samo kao na extra ortake s kojima mogu uwek wrx da se prowedem...ali sam sxwatila da sam gadno pogresxila...ali kasno...zwali me da idem s njima na grudwanje...ko bebe...xD...ali nisu me moji pustili...josx me boli glawa... jubim was... | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Fri Dec 26, 2008 7:29 pm | |
| Kad god te vidim ja uvek vidim te sa njom al' nikako nju kraj tebe tu jedino vidim sebe
Sve ono sto mi radis sve isto da ti vratim da budem kao ti da budem kao ti | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Fri Dec 26, 2008 7:58 pm | |
| xixi...wrx daaaan....iako se josx nije zawrsxio...xD...danas bila sednitza...ja...werujte mi...neam pojma kako tju protji...znam da tju biti wr. dobra....ali kako...e to je wetj pitanje....danas nam je u sql bilo extraaaaaaa.....dosxla Katjitza moaaaa.......ona se preselila u Subotitzu u 6om razredu....jao0o0 basx je dugo nisam widelaaaaaaa.....tzeo dan je bila s nama u sql...a mi nisx ni nismo radili...swe otzene nam zakljucxene.....waljda...xD...'ladno i sutra idemo u sql....ma mozxda im i odem...jedino zbog zezanja...a u pon. i utorak mi ne pada na pamet da idem u sql...sxta tju wisxe tamo...tj. moram da idem u utorak...po knjizxitzu...Johnny ima neq tzuru...jaol basx mi drago zbog njega...mada on meni i dalje pricxa da woli mene, i da se s njom smuwao da bi me preboleo...ma nznm wisxe ni sama...danas me pitao Wlada da se udam za njega...xaxaxa.....i ja pristala, sutra wencxanje...jao kako mene jedna Andjela nerwira...'nacxi tzura me kopira samo tako...nesx smo se danas pokacxile....i kasnije me swo wreme zaobilazila u sxirokom luq...i treba...xD....Iwana i Shommy pocxeli da me nerwiraju wisxe...samo nek oni weruju onoj Mariji...basx me briga...wecxeras mozxda izadjemm...i tako0o0...jubim was... | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Fri Dec 26, 2008 9:15 pm | |
| But I'm too cool, too cool I'm too cool to know you Don't take it personal Don't get emotional You know it's the truth I'm too cool for you | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sat Dec 27, 2008 9:18 pm | |
| probudila se u pola 8...i to jedwaaaaaaaaaa......jbm ti sql...a morala sam da idem da odnesem nesx razrednom...tzeo srpski sam prespawala...xD....dosxla sam oko 11 qtji...i smarala se zxesxtje...zwale me Jana, Katja, Anja i Masxa da idemo do DC-a...i ja narawno pristala...bile smo da qpimo krpitze za Nowaka...xD....qpila sam jednu extra suknjitzu, neq majcxitzu, mng dobru i cxizmitze...au...jedwa cxekam Nowaka......aaaaa......sad sam konacxno spremna...samo da dodje taj 31....bitje nam lo0o0o0do...idemo na jedan wrx party kom mog ortaka...bitje nas masssssuuuuuuuuu...posle dosxla qtji i swadjala se s kewom...mene ta zxena uopsxte ne kapira...msm xaos...ali basx me briga....sutra mi dolazi sekaaaa.....aaaaaaaaaaaa......jedwa cxekam da je widim...posle bila malo Marija kod mene...jao gledale smo nasxe slike kad smo bile klinke.....e to je kidanje...xD...rekla da tje da swrati kod nas za Nowaka...ona slawi s decxkom i s njegowim drusxtwom...a josx i ako nam oni dodji...bitje swasxta...xD....zwali me Matitj i Tzoby da idemo i kod njix malo za Nowaka...pa mozxda i odemo posle 12...widetjemo...nznm da l' da izadjem wecxeras....jucxe sam se zxesxtje smrzla...jubim was... | |
|
| |
{ladycullen}* ♫♪ You never told me you wanted to love somebody just like me ♪♫
Number of posts : 7195 Age : 28 Localisation : Saving Josh Farro from all the fangirls xD :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : madam jowanna {♥} filipovic o. rathbone farro Registration date : 2007-09-29
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sat Dec 27, 2008 10:41 pm | |
| vi još idete u sqL? I to subotom??? :shock: | |
|
| |
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. Sat Dec 27, 2008 10:57 pm | |
| da...do utorka...trebali smo i u sredu da idemo, ali smo odradjiwali danas za sredu...katastrofa.... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: w0rLd.Of.bItCx. | |
| |
|
| |
| w0rLd.Of.bItCx. | |
|