| NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
|
+9[Blair-The Bitch] Mrva Andy maite:) {PeRRonita}* {ladycullen}* {*ZTink*} XxX.The.Twilighter.XxX _'v{A}mpire'_ 13 posters |
|
Author | Message |
---|
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Jan 25, 2009 10:04 pm | |
| ma znam sa chata,al' se tako ne pise xD | |
|
| |
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Jan 25, 2009 10:08 pm | |
| ima i na jednom sajtu-forumu neka imala u siggy ;) | |
|
| |
~*Ivka Zivka~* .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 3373 Localisation : =)~*Tamo gde wi niste~*=) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Iva Registration date : 2008-02-26
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Tue Jan 27, 2009 12:38 am | |
| - _'v{A}mpire'_ wrote:
- ------CUITE POOK------
Nikada necu pusiti, piti, niti bezati sa casova!! Zasto da pusim? Mnogi ljudi vec od 14-te pochinju da konzumiraju cigare, ali ja necu. Meni se to gadi, 100m dalje od mene ako imate cigaru. Osecate se na dim, smrdi vam iz usta, zute vam prsti, pluca (odose), strasno. Ja i moja sestra smo smislile mami pesmu o tome da prestane da pusi, mozda je i stavim xD Zasto da pijem? naravno da ne nikada..... mrzim alkohol, samo ponekad uzmem dva gutljaja piva, ili vina, ali sam se jednom napila od sokova boleo me stomak.....axaxxaaaaaxaxaxxa. Mislim da to nije zdravo, malo po malo i odes u svet pijandura (ne shvatajte me pogresno) Mrzim kada vidim neku pijanduuru koja balavi za derishtem od 9 godina.....omfg???? kada ste pijani radite ono cega se bojite da uradite kazete nekom da ga volite, i jos neke stvari, ne govorim ovo iz iskustva, nego jednostavno eto znam! Zasto bezati sa casova?? Naravno da ne, time pravis sebi jos gore. Mnogo je bolje suociti se sa tim "strahom" nego pobeci......meni kada je smor ipak upijam znanje ali na drugi nacin xD xD........i posle ti zaskoci neoprabdani qq lele.... Nasa jedna drugaricaa stalno bezi .... dal sa fizickog, matematike ne bitno pobegne ako je smori.... bila je jednom nedovoljna strasno!!! Imala sam neki osecaj da ovo napisem, veceras cu napisati kakv mi je bio dan!!
{♥}cuite pook{♥} Ewa potupunoooo se slazem sa tobom oko swega owoga za alkohol,cigarete i bezanje.. Ja nechu da pusim....ono mozda kad budem welika ono za slawlja da popijem jednu casu wina za bozic,nowu god i za slawlja ne da se napijem narawno,nego onako xD.. A za bezanje to samo kukawice beze jer neche da dobiju jedan...xD mislim upisan,jedinica isto sranje samo drugo pakowanje(izwinite na izrazu stwarno)... :@: Ja sam swe rekla nadam se da ti ne smeta moj comment. | |
|
| |
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Tue Jan 27, 2009 3:17 pm | |
| | |
|
| |
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Tue Jan 27, 2009 3:26 pm | |
| Nikad ne reci nikad i ja sad mislim da nikad necu pusiti a mozda budem pusila cigare... Nadam se da ce mi biti gadne kao i sada a za pitje....ne treba biti pianica ali sta smeta popiti vino,sampanjac,votku ili sta vec za neko slavlje?
a sa bezanje....bezala bih samo kada bi bezalo celo odeljenje da ne budem jedina da ostajem | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Tue Jan 27, 2009 3:28 pm | |
| Hehe, moj naziv dnevnika kaze "nikada ne reci nikada" ali, ja ne bih to da konzumiram | |
|
| |
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Tue Jan 27, 2009 3:30 pm | |
| - [M]ean [girl] wrote:
a sa bezanje....bezala bih samo kada bi bezalo celo odeljenje da ne budem jedina da ostajem Agree!!! | |
|
| |
witchy-bitchy .:Dobijash originalni autogram:.
Number of posts : 875 Age : 33 Localisation : Tamo dalekoooo :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Ivance:) Registration date : 2008-12-27
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Tue Jan 27, 2009 9:53 pm | |
| - Sweety wrote:
- [M]ean [girl] wrote:
a sa bezanje....bezala bih samo kada bi bezalo celo odeljenje da ne budem jedina da ostajem Agree!!! Eh to kazu svi osnovci;) | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Wed Jan 28, 2009 11:17 am | |
| | |
|
| |
witchy-bitchy .:Dobijash originalni autogram:.
Number of posts : 875 Age : 33 Localisation : Tamo dalekoooo :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Ivance:) Registration date : 2008-12-27
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Wed Jan 28, 2009 1:44 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 29, 2009 2:04 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 29, 2009 2:07 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 2:20 pm | |
| www.colorado.edu/%7Etito/tito.jpg" border="0" alt=""/> Tito covece, pa ti si "Booog" xD | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 2:30 pm | |
| Ko udara tako pozno u dubini nocnog mira na kapiji zatvorenog svetogorskog manastira ,,Vec je proslo tavno vece, i nema se ponoc hvata, Sedi oci, kaludjeri, otvor'te mi teska vrata. Svetlosti mi dusa hoce, a odmora slabe noge, Klonulo je moje telo, umorne su moje noge- A;' je krepka volja moja, sto me nocas vama vodi, Da posvetim zivot rodu, otazbini i slobodi. Prezreo sam carske dvore, carsku krunu i porffiru, I sad,evo, svetlost trazim u skromnome manastiru.
Zaskripase teska vrata, a nad njima sovu prnu I s krestanjem razvi krila i skloni se u noc crnu. A na pragu hrama svetog, gde se bozje ime slavi, Sa buktinjom upaljenom, nastojnik se otac javi. On buktinju gore dize, iznad svoje glave svete, I ugleda, cudeci se, bezazleno boso dete. Visoko mu bledo celo, pomrsene guste vlasi, Ali celo uzviseno bozanstvena mudrost krasi. Za ruku ga starac uze, poljubi mu celo bledo, A kroz suze prosapta: ,,Primamo te, milo cedo.''
Vekovi su prohujali od cudesne one noci- Vekovi su prohujali i mnogi ce joste proci- Al' to dete joste zivi, jer njegova zivi slava, Jer to dete bese Rastko,sin Nemanjin, Sveti Sava.
| |
|
| |
*.*-@ndre@dizd@r-*.* .:Dajesh potpis za kampanju TVM:.
Number of posts : 2389 Age : 30 Localisation : Sa Rafom :P :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Andrea x) Registration date : 2008-06-05
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 3:07 pm | |
| Iva dnevnik se ZOVE NIKAD NE RECI NIKAD ZATO NE PRICAJ NIKAD KAD MOZDA I OCES NISTA NE ZNAS STA TE CHEKA U ZIVOT.. :claps: | |
|
| |
Mrva {MODERATOR}
Number of posts : 4153 Age : 28 Localisation : Buscame..como la noche busca la mañana... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Milica Registration date : 2007-08-15
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 4:08 pm | |
| Ja bre ne smem ni zbog zdravlja i da hoæu a neæu). Jer imam gušenje kada neko puši pored mene,a tek kad bih ja pušila...
Ovo za bežanje se ne slažem jer moja sestra je jedina ostala na èasu kada su svi pobegli i dala joj je kontrolni. Ja bih isto postupila. A sa Ewom se slažem ja do sad nisam koristila puškice(niti planiram) ni bežala (i to ne planiram) a mnogo mi je bolje da dobijem keca kad ne znam,nego na kvarno da dobijem 4 ili 5. | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 4:11 pm | |
| - <3 Mrwica <3 wrote:
- ja do sad nisam koristila puškice(niti planiram)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ja bukvalno za svaki test,kontrolni,pismeni... | |
|
| |
x3.weljkowa.mawa.x3 .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 5011 Age : 30 :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Nina Registration date : 2007-11-12
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 4:21 pm | |
| - Sweety wrote:
- <3 Mrwica <3 wrote:
- ja do sad nisam koristila puškice(niti planiram)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ja bukvalno za svaki test,kontrolni,pismeni... | |
|
| |
Mrva {MODERATOR}
Number of posts : 4153 Age : 28 Localisation : Buscame..como la noche busca la mañana... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Milica Registration date : 2007-08-15
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 4:35 pm | |
| WHAT??? Zezate me?!
Ok... Jasno mi je jer sam na jednom testu jedino ja dobila 3,a svi gugi 5ice. | |
|
| |
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 30, 2009 10:04 pm | |
| pa ja naprawim puskice..nekad iskoristim,nekad ne... | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 31, 2009 12:18 am | |
| Ja sam koristila puskice A i Andrea moje ime je Eva..... | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 31, 2009 12:37 am | |
| ------CUITE POOK------
Danasnji dan je bio jedno veliko KATASTROFA. Muka mi je od svega. Probudila sam se oko 10.30 i otisla u kupatilo. Zatim sam doruckovala nutelu i radila zadatke iz matematike. Bilo ih je mnoogo jedva sam ih uradila, ali su svi tacni. Otisla u skolu prvi cas Veronauka. Tu je sve bilo dobro do SRPSKOG!! Kada smo usli u ucionicu na mojoj klupi su bili bachene stvari Mihajla, i ja sam te stvari gurnula, i onda je dosao Mihajlo i lepo gurnuo moju jaknu i torbu. Rekla sam mu "u cemu je problem" i on je rekao "cuti kosture" naravno decaci su pukli od smeha......Ja sam sela na mesto, i on je seo jednu klupu iza, i tu sve pocinje. Poceo je da mi vredja TATU. Da mi govori da je cigan, djubretar.......i tu su se cepali decaci, a razredna je rekla "Mihajlo, zbog takvog ponasanja mozes biti premesten u drugu skolu"........Onda je Luka rekao da je moja bolest.....e to nisma bas dobro cula ne znam i posle toga su me vredjali i onda fizicko. To nisam radila zbog zglobova ne smem.... Onda dam otisla kod drugarice, jeli smo pizzZu i evo me kuci razmisljam da napustim sql!!! :( :( | |
|
| |
maite:) {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 31, 2009 3:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 31, 2009 4:22 pm | |
| a kako im tako dozvoljawas da te wredjaju? neshto ti kaze ili ga lupi da mu wise nikad ne padne na pamett da ti nesh slicno kaze ili mu reci nesh sto ce njega uwrediti ili u krajnjem slucaju prijawi ga kod nastawnice...a ako i te i na ostalim casowima wredja kazes roditeljima i oni disi... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
| |
|
| |
| NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
|