| NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
|
+9[Blair-The Bitch] Mrva Andy maite:) {PeRRonita}* {ladycullen}* {*ZTink*} XxX.The.Twilighter.XxX _'v{A}mpire'_ 13 posters |
|
Author | Message |
---|
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Dec 15, 2008 2:19 pm | |
| :( :( wec sam te sanjala ali bb :( :( :( :( a i ima josh cetiri dana zato shto se owaj dan nije zawrshio ;) | |
|
| |
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Dec 20, 2008 4:54 pm | |
| ♥ Izwinite Zhao mi je shto cu owo reci ali iskreno Maite uopshte ne brine za swoje fanowe ! Ja nisam bila neki njen naj fan ako mogu tako reci, ali Sada kada nije doshla na owu turneju dokazala je da joj nije ni stalo do nas nemojte mi zameriti ali moram reci Da me je iznenadila , mislila ssam da nije postala uobrazhena i da joj je i dalje stalo do njenih fanowa, ali sada joj je stalo do nowele CCEA i do nowca ! Anahi ma koliko wi goworili da je uobrazhena, bitch itd ona se dokazala kao diwna osoba jer je doshla na owaj koncert i na proshli stalo joj je do nas bash zato shto nas mozhda nikada nece wideti ja ne znam za owe koji su bili na koncertu ali po meni anny he dokazala da nas woli ono shto may nije!! i
| |
|
| |
maite:) {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Dec 20, 2008 5:36 pm | |
| ja to necu komentarisati, samo mozes da idesh da procitash ono sto sam ja poslednje napisala u mom dnevniku. to sve govori... | |
|
| |
Andy .:Imash preko 1000 njenih slika:.
Number of posts : 653 Age : 28 Localisation : ♥ Con Dulce Maria x siempre ♥ :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : CAndy Espinoza Spears Registration date : 2008-10-08
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Dec 20, 2008 5:41 pm | |
| - maite:) wrote:
- ja to necu komentarisati, samo mozes da idesh da procitash ono sto sam ja poslednje napisala u mom dnevniku. to sve govori...
Slazem se sa maite:) | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Dec 20, 2008 6:01 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 12:40 am | |
| * Nesto sam razmisljalaJa nikada nisam imala dechka, i ne znam da li je to dobro ili ne!Mnogo ljudi propati zbog neuzvracene ljubavi, prevare i te posledice ti zauvek ostanu negde u secanju. Ovih dana sam gledala parove na ulicama, i zaista znam da nekada to mozhe biti neshto najlepshe na svetu, ali i najbolnije. Ja nemam samopouzdanja bas zato sto do sada NIKADA nisam imala dechka, moja sestra je imala na hiljadu a ja nishta. Mislim da je to zato shto sam ruzhna. Opet sve moje drugarice su simpatije nekog dechka iz razreda a ja nisam ni jednog, hocu reci niko me ne simpatishe, zaista grozno. Ovi u skoli su bash surovi pogotovo decaci, i pitam se zashto ja nemam dechka shto bash ja u pm??Ali dzaba nije mi sudjeno sigurna sam da je zbog izgleda ili zbog necheg sa chim se ja nisam susrela!
20.12.2008 * By. Evita los amoo
| |
|
| |
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 12:59 am | |
| ja tebi nesh da kazem Evo ja sam 7. razred pa NIKAD nisam imala decka i zabole me qq... Vidjam razne ljude koje pate zbog decka/devojke...raskidaju ...ovo ono evo malopre sam naisla na jedan sajt na kom se bivsi svojoj bivsoj osvetio tako sto je otvorio sajt o njoj..budalastine Meni sad stwarno decko ne treba....Ne znam kako bi mmu uopste rekla ako bih htela da raskinem sa njim ili tako Uopste mi nije potreban i smatram da je previse rano za mene.... Ne mora da znaci da si rruzna ...mozda te neko simpatise a ti to ne znas Relax..take it easy | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 1:05 am | |
| Ma znam i ja sam o tome razmisljala | |
|
| |
Mrva {MODERATOR}
Number of posts : 4153 Age : 28 Localisation : Buscame..como la noche busca la mañana... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Milica Registration date : 2007-08-15
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 1:05 am | |
| Bolje da nemaš deèka,nego da imaš nekoga prema kome ne oseæaš ništa. | |
|
| |
Number of posts : 653 Age : 28 Localisation : ♥ Con Dulce Maria x siempre ♥ :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : CAndy Espinoza Spears Registration date : 2008-10-08
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 2:00 pm | |
| - *Chica de chocolate* wrote:
- Bolje da nemaš deèka,nego da imaš nekoga prema kome ne oseæaš ništa.
I tek imash 12 godina,i ne mozesh se stwarno WOLETI sa nekim dechkom... uziwaj niko nije ruzan...Bice dechka na hiljadee! | |
|
| |
{ladycullen}* ♫♪ You never told me you wanted to love somebody just like me ♪♫
Number of posts : 7195 Age : 28 Localisation : Saving Josh Farro from all the fangirls xD :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : madam jowanna {♥} filipovic o. rathbone farro Registration date : 2007-09-29
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 2:48 pm | |
| To je onaj sajt miakurvo, da to sam i ja videla, to sada svi šalju svakome...
Eva ja jesam bila sa dvojicom, ali to nije ništa posebno bilo, ne treba ti još dečko jbt ima vremena, još smo mladii..... i sama kažeš da ne želiš da odrasteš........ | |
|
| |
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 8:56 pm | |
| Friends Are Forever.Boys Are Whatever! ;-) | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 8:57 pm | |
| Hwaaala zheljka dala si mi inspairaciju za banner x) | |
|
| |
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 9:00 pm | |
| Vi'sh kako sam inspirativna...nadahnuce xDD | |
|
| |
{PeRRonita}* {MODERATOR}
Number of posts : 6585 Age : 28 Localisation : Na vjencanju 2 najljepsa para :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : .:Adichh:. Registration date : 2007-07-05
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 10:27 pm | |
| - *La*PerDiDoSa*EnaMoRaDa* wrote:
- To je onaj sajt miakurvo, da to sam i ja videla, to sada svi šalju svakome...
Eva ja jesam bila sa dvojicom, ali to nije ništa posebno bilo, ne treba ti još dečko jbt ima vremena, još smo mladii..... i sama kažeš da ne želiš da odrasteš........ E to je taj site koji je dechko naprawio da se osweti dewojci??? :(KANTASTROFA! | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 10:28 pm | |
| Koja je adresa tog sajta??? :-/ | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
~*Ivka Zivka~* .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 3373 Localisation : =)~*Tamo gde wi niste~*=) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Iva Registration date : 2008-02-26
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 10:40 pm | |
| - Sweety wrote:
- Koja je adresa tog sajta??? :-/
jao ja nznm a imala sam to....widela sam taj site odwratno | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Dec 21, 2008 10:50 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
x3.weljkowa.mawa.x3 .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 5011 Age : 30 :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Nina Registration date : 2007-11-12
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Dec 22, 2008 9:41 pm | |
| jao bb ti si mi se zaljubila... =) | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Dec 22, 2008 9:43 pm | |
| | |
|
| |
x3.weljkowa.mawa.x3 .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 5011 Age : 30 :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Nina Registration date : 2007-11-12
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Dec 22, 2008 9:45 pm | |
| ako, ako....i treba...xD... | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Dec 22, 2008 9:47 pm | |
| @!( ^.^ )!@ #
OVO JE OD MENE JA SAM NAPRAVILA !
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
| |
|
| |
| NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |