| NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
|
+9[Blair-The Bitch] Mrva Andy maite:) {PeRRonita}* {ladycullen}* {*ZTink*} XxX.The.Twilighter.XxX _'v{A}mpire'_ 13 posters |
|
Author | Message |
---|
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Dec 22, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| |
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Jan 05, 2009 5:34 pm | |
| MARIAH CAREY- VISION OF LOVE *
Treated me kind Sweet destiny Carried me through desperation To the one that was waiting for me It took so long Still I believed Somehow the one that I needed Would find me eventually
I had a vision of love And it was all that you've given to me
Prayed through the nights Felt so alone Suffered from alienation Carried the weight on my own
Had to be strong So I believed And now I know I've succeeded In finding the place I conceived
I had a vision of love (ooooh) And it was all that you've given to me I had a vision of love (ooooh) And it was all that you've given me
I've realized a dream And I visualized The love that came to be Feel so alive I'm so thankful that I received The answer that heaven has sent down to me
You treated me kind (yeah) Sweet destiny (I'm so glad that you did) And I'll be eternally grateful Holding you so close to me Prayed through the nights So faithfully Knowing the one that I needed Would find me eventually (would find me)
I had a vision of love And it was all that you've given to me I had a vision of love And it was all that you turned out to be
| |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Jan 05, 2009 5:39 pm | |
| IN THE RAIN *Ha this remind me of summer I’m talking ‘bout an English summer You know where it rains
(all night long)
Yeah, but this remind me of you We don’t need to be, just a memory
(if you wanna flow I’ll walk away)
It was last love, not the first time For you to notice me ‘Cos you had yours and I had mine It still wouldn’t find to see If it makes sense, I would make sense When you put your lips on me And the feeling, get to feel this Like this was meant to be
Nah I, but apparently you only get one chance And I, this is something I may want to last But we both got other things we got to do And then, that don’t stop this girl from feeling you
Loving in the rain ‘til the sun comes out, all night long Loving in the rain ‘til the sun comes out, all night long Loving in the rain ‘til the sun comes out, all night long We don’t need to be just a memory If you wanna flow I’ll walk away
But this is nothing but the real that I speak to you Feel how I feel for you, nothing’s quite real but you I’m changing up my expectations This aint changing my person oh it’s just relations And uh, I tried to tell me that a couple times But you seemed to get into my heart and write a rhyme And you, a future with a capital F And I wonder how I got into this beautiful mess Now I, now this is something I would never do But you, colour my heart in different shades of you I guess we, we just gotta see where this will go I know, if you’re willing I’m gonna wait for you To go with me For to you to go with me
Loving in the rain ‘til the sun comes out, all night long Loving in the rain ‘til the sun comes out, all night long Loving in the rain ‘til the sun comes out, all night long We don’t need to be just a memory If you wanna flow I’ll walk away
This could take a whole lotta time Cos I feel your love in oh so many ways With you We could be together In the rain You and me together Ok You and me together Oh baby I’m gonna wait To go out in the rain
Loving in the rain Leave your girl All night long I’ll leave my man Loving in the rain We don’t need no friends All night long Just hold my hand
Loving in the rain ‘til the sun comes Leave your girl out all night long I’ll leave my man We don’t need to be, just a memory If you wanna go I’ll walk away Said I’m on the way | |
|
| |
XxX.The.Twilighter.XxX .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 3062 Localisation : SWE ME STRAA\' :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : nikola Registration date : 2008-04-20
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Jan 05, 2009 5:45 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Mon Jan 05, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 22, 2009 9:30 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 22, 2009 9:31 pm | |
| Nocas je umrla sva moja vera do poslednje kapi je upila zemlja nocas sam sama na svetu bila duboko u srcu se gasila zelja
Da zivim sama u svetu tuge pustinji hladnoj, noci duge cak i kad svane sivi su dani uz takav zivot
Nocas sam oci okrenula nebu trazila zvezdu pod koju da stanem ali sve su one pale na zemlju i dale mi snage da sebi priznam
Da zivim sama u svetu tuge pustinji hladnoj, noci duge cak i kad svane sivi su dani uz takav zivot i smrt me mami
Ja zivim sama u svetu tuge pustinji hladnoj, noci duge cak i kad svane sivi su dani uz takav zivot i smrt me mami
Nocas su andjeli sklopili krila okrenuli glavu na drugu stranu i dali mi snage da sebi priznam
Ja zivim sama u svetu tuge pustinji hladnoj, noci duge
Ja zivim sama u svetu tuge noci duge, i smrt me mami noci duge, i smrt me mami | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 22, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 22, 2009 9:35 pm | |
| | |
|
| |
{PeRRonita}* {MODERATOR}
Number of posts : 6585 Age : 28 Localisation : Na vjencanju 2 najljepsa para :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : .:Adichh:. Registration date : 2007-07-05
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Thu Jan 22, 2009 10:25 pm | |
| Nisi mi pricalaaaaaa za tog dechka :@ | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 23, 2009 7:59 pm | |
| Mi vida Crees que tienes mi vida en tus manos Por tener un BM del año crees que tienes poderes por tu cuenta de cheques Y la marca en tus jeans No dice nada de ti, ni de mí
Menos lo que siento por ti Sin ti, yo si puedo vivir
Quiero Poder Conocer a alguien con poder De arrebatarme el alma con una mirada Puedo querer A Alguien con poder De hacerme feliz, que no le importe nada Sólo mi amor, arriesga tu corazón Despertarás mi pasión
Lo siento, pero no tengo precio Y ya te sientes mi dueño, guey Soy mucho más que eso
Crees que soy un trofeo Y si así fuera tonto, Estás muy lejos del premio
Y si, alguna vez creí en ti Aprendí que sin ti, yo si puedo vivir
Quiero Poder Conocer a alguien con poder De arrebatarme el alma con una mirada Puedo querer A alguien con poder De hacerme feliz, que no le importe nada Sólo mi amor, arriesga tú corazón Despertarás mi pasión
Si tú quisieras te puedo amar Cierra los ojos, no pienses más Yo sólo te entrego mi corazón, mi amor Deja el dolor
Quiero Poder Conocer a alguien con poder De arrebatarme el alma con una mirada Puedo querer A Alguien con poder De hacerme feliz, que no le importe nada
Conocer a alguien con poder De arrebatarme el alma con una mirada Puedo querer A Alguien con poder De hacerme feliz, que no le importe nada Sólo mi amor, arriesga tú corazón Despertarás mi pasión
Despertarás mi pasión
Despertarás mi pasión
| |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 23, 2009 8:00 pm | |
| - Ada96cg wrote:
- Nisi mi pricalaaaaaa za tog dechka :@
auf bb bilo je odavno :** ;) | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 23, 2009 8:10 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 23, 2009 8:32 pm | |
| ------CUITE POOK------
Danas sam se probudila oko 7:10h, jedva sam se nategla, ali mi je sestra pustila PINK MUSIC i odmah sam ustala (obozavam da se budim uz neku pesmu) Otisla da se obucem posto je kupatilo bilo zauzeto (do 7:15 je uvek zauzeto......omg xD) Navukla sam na sebe moje omiljene farke i ujedno "srecne" farke i divvvnu majicu i moje "marsovke" (cizme). Kada sam stigla u skolu prvi cas nam je Veronauka treci sprat crkla sam dok sam se popela al sam tu i tamo pozdravljala sa osmacima. Stigoh kad i nastavnica i polako sam ulazila korak po korak. Kada smo usli pricala nam je o "Bogojavljenju" bilo je mnoogo zanimljivo. Sledeci cas fizika, radili zadatke i pita nas sledeci cas (malerchina xD) E onda je matematika, pitala je zadatke na tabli i cepali smo se kada je Milan izasao......bilo je do ja** hehe!! Zatim srpski al smo ostali na pola casa posto smo morali u prvi objekat na probu za 27. Posle probe dosla je drugarica kod mene gubile se, i kaze ona da imam propusten poziv, pogledam ja kad ono nepoznat, zovnem ja i javi mi se Mina (sa njom sam BILA u svadji)Kaze ona meni da joj je zao izvinula mi se bla, bla, i reko ajde al POSLEDNJA sansa.....(umem i ja da budem zla (: ) i dobro pomirile smo se i sada evo me kuckam nestooo
luuuvvvvv ya alll!!CUITE POOK!
Last edited by _'v{A}mpire'_ on Sat Jan 24, 2009 6:54 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Fri Jan 23, 2009 8:41 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 24, 2009 6:54 pm | |
| ------CUITE POOK------
Nikada necu pusiti, piti, niti bezati sa casova!! Zasto da pusim? Mnogi ljudi vec od 14-te pochinju da konzumiraju cigare, ali ja necu. Meni se to gadi, 100m dalje od mene ako imate cigaru. Osecate se na dim, smrdi vam iz usta, zute vam prsti, pluca (odose), strasno. Ja i moja sestra smo smislile mami pesmu o tome da prestane da pusi, mozda je i stavim xD Zasto da pijem? naravno da ne nikada..... mrzim alkohol, samo ponekad uzmem dva gutljaja piva, ili vina, ali sam se jednom napila od sokova boleo me stomak.....axaxxaaaaaxaxaxxa. Mislim da to nije zdravo, malo po malo i odes u svet pijandura (ne shvatajte me pogresno) Mrzim kada vidim neku pijanduuru koja balavi za derishtem od 9 godina.....omfg???? kada ste pijani radite ono cega se bojite da uradite kazete nekom da ga volite, i jos neke stvari, ne govorim ovo iz iskustva, nego jednostavno eto znam! Zasto bezati sa casova?? Naravno da ne, time pravis sebi jos gore. Mnogo je bolje suociti se sa tim "strahom" nego pobeci......meni kada je smor ipak upijam znanje ali na drugi nacin xD xD........i posle ti zaskoci neoprabdani qq lele.... Nasa jedna drugaricaa stalno bezi .... dal sa fizickog, matematike ne bitno pobegne ako je smori.... bila je jednom nedovoljna strasno!!! Imala sam neki osecaj da ovo napisem, veceras cu napisati kakv mi je bio dan!!
{♥}cuite pook{♥} | |
|
| |
maite:) {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 24, 2009 9:20 pm | |
| slashem se sa tobom u potpunosti za alkohol i cigarete... meni se oboje gade neverovatno! a shto se tiche bezanja - tu se slazem 50%! npr. jednom sam pobegla sa kontrlonog iz geografije jer je nastavnica bila losha prema svima... tada nas je 15-oro pobeglo... i u srednjoj ponekad odem za fizichkog jer je smor... i jednom sam pobegla sam kontrlonog iz mate, al' ne zato shto nisam znala nego shto sam vec zakasnila na chas, pa nisam htela da ulazim u uchionicu :) a meni su neopravdani k'o dobro jutro! u osnovnoj sam imala oko 15 ja msm :) no, ti jesi u pravu za sve shto si rekla.. takvi svi trebamo da budemo :) | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 24, 2009 9:22 pm | |
| Ma ok ako pobegne vise vas to je super xD al inacee......drago mi da delimo misljenja ;) :** | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 24, 2009 9:37 pm | |
| ------CUITE POOK------ Probudila sam se oko 10h, ustala i otisla u kupatilo. Posle toga sam obukla roze trenerku i roze majicu. Otisla sam za komp i bila malo, pa mi je mama rekla da moram doruckovati i onda sam se skinula. Jela sam dva parceta Nutele mmmmm......moj omiljeni doruchak a uz to sam pila chaj "moj chaj" tako ga zovem zato sto mi je OMILJENI caj od sivh, neki od jagode. Posle sam otisla opet na komp i dopisivala se sa Adom, i gledale se preko kamere, hehe bilo je vrhh!! Posle toga rucak a za rucak smo imali meso, i krompir a Ivin decko posto je vegetarijanac mama mu je spremila neku crobu za povrcem i sve je pojeo. Meso je bilo mega zilavo znaci ubih se to su isto rekli i Iva i tata xD. Tata mi je vec jutros rekao da sutra idemo oko tri sata u "Kafanicu" to je neki restoran blizu kuce VB valjda, i na Kosutnjaku je. A onda mi je rekao da cu se verovatno slikati u kuci VB!!!!!! omfg??? crkla sam kada sam to saznala.......vrh vrh vrh vrh!!! Dosla mi nastavnica oko 17:00h do 18:00h ucila sam Fiziku sa njom, objasnjavala mi nesto mi je bilo nejasno. Posle toga sam ucila nemacki, bajos i dosla na net. Ukucala sam "anti Anahi" posto je otvorena tema na forumu Zoka je otvorila i bas da vidim sta pisu, i kada sam nasla slike od moje bitch Anny kako ima probuseno celo kao Isus agrh!!!!!!!!!!!!!! Ceo dan na "BearShare" slusam muziku.......mmmmm..... VOLIM VAS SVEEE!!! WHATEVER YOU DO JUST BE U!!!! {♥}cuite pook{♥}
| |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sat Jan 24, 2009 9:45 pm | |
| ♥ Na sedmom nebu ♥
Lepo je biti na sedmom nebu, ali kada se spustis na zemlju vidis nesto sto jako boli, nesto jako ruzno i tuzno, to je ne uzvracena ljubav To boli, gushi te i pokida ti srce, zatvori ga ali zaista je grzono, kada nekome predas svoje srce, a on ti ga zakljuca, baci kljuc i zaboravi da postojis! Neki ljudi nikada nece shvatiti sta znaci rec koja pokrece svet, i ljudske zivote, ta rec je LJUBAV, kada je izgovoris osetis da te neko voli, ali da li je to zaista tako? da li neko samo tvoje srce pravi marionetom, i pokusava se hladnokrvno poigrati sa njim?
BY ME!!
| |
|
| |
| |
| |
| |
| |
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Jan 25, 2009 9:02 pm | |
| - _'v{A}mpire'_ wrote:
- ------CUITE POOK------
Nikada necu pusiti, piti, niti bezati sa casova!! Zasto da pusim? Mnogi ljudi vec od 14-te pochinju da konzumiraju cigare, ali ja necu. Meni se to gadi, 100m dalje od mene ako imate cigaru. Osecate se na dim, smrdi vam iz usta, zute vam prsti, pluca (odose), strasno. Ja i moja sestra smo smislile mami pesmu o tome da prestane da pusi, mozda je i stavim xD Zasto da pijem? naravno da ne nikada..... mrzim alkohol, samo ponekad uzmem dva gutljaja piva, ili vina, ali sam se jednom napila od sokova boleo me stomak.....axaxxaaaaaxaxaxxa. Mislim da to nije zdravo, malo po malo i odes u svet pijandura (ne shvatajte me pogresno) Mrzim kada vidim neku pijanduuru koja balavi za derishtem od 9 godina.....omfg???? kada ste pijani radite ono cega se bojite da uradite kazete nekom da ga volite, i jos neke stvari, ne govorim ovo iz iskustva, nego jednostavno eto znam! Zasto bezati sa casova?? Naravno da ne, time pravis sebi jos gore. Mnogo je bolje suociti se sa tim "strahom" nego pobeci......meni kada je smor ipak upijam znanje ali na drugi nacin xD xD........i posle ti zaskoci neoprabdani qq lele.... Nasa jedna drugaricaa stalno bezi .... dal sa fizickog, matematike ne bitno pobegne ako je smori.... bila je jednom nedovoljna strasno!!! Imala sam neki osecaj da ovo napisem, veceras cu napisati kakv mi je bio dan!!
{♥}cuite pook{♥}
Ovo za pusenje i pice se slazem,a za bezanje...10% xD Msm sta ima veze da nekad kidnesh xD A ovaj post ti je stvarno qL samo sto se pise cuTIe pook a ne cuITe pook ;) xD | |
|
| |
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita Sun Jan 25, 2009 10:01 pm | |
| namerno sam tako napisala sa jednog sajta.... ;) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
| |
|
| |
| NeVeR sAy NeVeR__Diary....By: Evita | |
|