Maite Perroni
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maite Perroni

First Maite Perroni Forum in Serbia! Talk about everything that concerns this wonderful actress and singer!

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

_BlAcK**DiArY_

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female
Number of posts : 5022
:How much do you like Maite?: :
_BlAcK**DiArY_ - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100_BlAcK**DiArY_ - Page 3 Right_bar_bleue

:True Fans Icon: : _BlAcK**DiArY_ - Page 3 Maiigifedcri0
Vase ime : TatjanaTanasic-Tanja
Registration date : 2007-07-24

_BlAcK**DiArY_ - Page 3 Empty
PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Sep 14, 2009 4:50 pm

Sinoc je bilo predobro... _BlAcK**DiArY_ - Page 3 58112
Sonja,ja i jedan extra drug smo bili u najvecoj kafancini u gradu..napili smo se kao guzice...bilo je super...uzivo muzika..pevacica nema pojma ali to se da zanemariti..bilo je odvala..ma super vece... _BlAcK**DiArY_ - Page 3 419705
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female
_BlAcK**DiArY_ - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100_BlAcK**DiArY_ - Page 3 Right_bar_bleue

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySat Sep 19, 2009 5:36 pm

Veceras idemo kod mog muza...Inace udala sam se..Ustvari udajem se cim zavrsim osnovnu skolu _BlAcK**DiArY_ - Page 3 772134 Moj dragi i ja smo se sve dogovorili..samo da ste culi te planove..danas idemo malo kod njega,ja i kuma,pa mozda kasnije odemo do grada ili negde..Prosla nedelja u skoli je bila ok,sem toga sto se ja uvek presecem svaki put kad treba da se odgovara bilo sta s obzirom da nista ne ucim..Moracu poceti..jednog dana _BlAcK**DiArY_ - Page 3 332304
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Sep 21, 2009 11:30 am

U subotu bilo je skroz prijatno..bili smo kod mog muza,gledali film zivbot je lep,pijuckali pivo i zezali se...kasnije smo svratili do parka..(sonja,anica i ja)i tako bili ovi,standardno drustvo i moj S.. _BlAcK**DiArY_ - Page 3 524992
a sinoc smo ja i moj dragi isli na picu i pice.. _BlAcK**DiArY_ - Page 3 332304 bas sam se najela..moracemo ponoviti..xaxa..
Sad jos malo u skolu..2 sam smena..nisam knjigu pipnula preko vikenda i nemam zelju da je pipam(sem da je stavim u torbu mada moram..)
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyFri Sep 25, 2009 5:04 pm

Danas smo imali turnir u odbojci tako da mi ucesnici nismo isli u skolu.. _BlAcK**DiArY_ - Page 3 772134 Izgubili smo odma prvu utakmicu ali bilo je extra i jako smo dobro igrali..
Tako da sam sad kuci umesto u skoli.. _BlAcK**DiArY_ - Page 3 332304 A veceras idemo u neku kafanicu da se otkinemo od zivota.. _BlAcK**DiArY_ - Page 3 332304
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyWed Sep 30, 2009 4:46 pm

Danas mi je mama bila u skoli...imam 5 iz matematike i 1 iz srpskog..hvala bogu nije bila toliko rigorozna prema meni..ali dobar deo je i taj sto me je razredna nahvalila..ipak vredi sto sam se popravila..rekla je cak da sam i najzrelija u razredu i da odskacem od njih bar 2,3 godine a opet se salim i dobra sam sa svima...Nije moja razredna bas toliko zlo..
naculi smo nesto da u subotu Riblja Corba nastupa u NOX-u..ako je tako idemooo...nema veze sto mrzimo NOX,za RC sve.. _BlAcK**DiArY_ - Page 3 332304
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Oct 19, 2009 10:18 pm

Zaljubljena ,zaljubljena u tvoje usne u pogled tvoj♥
Ljudi ja se zaljubio...u onog S...ali bas bas..izgleda..♥♥♥
Idem u sredu na exsk.na Taru..2 dana.Jedva cekam..bice ludnica..
Ovih dana mi se bruka ide u kafanu da se otkinem od zivota,hvala bogu valjda idemo sledeceg vikenda..:)
U skoli je xvala bogu sve ok..sve 5 i 4 i kec iz srpskog..jos ga nisam popravila ali valjda cu uskoro...
Inace razvela sam se..to mislim da vam nisam rekla..Inace novosti ima kamaru ali me mrzi da pisem..
..Jedva cekam Novu Godinu..za docek cemo kao i prosle godine..bice ludnica..ma uvek je nama ludo...
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySat Oct 31, 2009 1:59 pm

Koliko novosti...prvo ..sad je tromesecje..malo sam pokvarila ocene ali nije strasno,moze se popraviti..bitno je da nemam opomenu za tromesecje...
Zatim..bila sam na eksk.Ocekivala sam da ce biti dobro ali ne ovoliko dobro...Bilo je extra..Hotel,diskoteka...sve..Bas sam se provela i ovo je definitivno naj ekskurzija na kojoj sam bila...DIVNO je bilo..♥♥
A danas idem u BG na koncert Riblje Corbe..Tako sam srecna..idem autobusom u 5 a vraca nas jedan extra drug.imam osecaj da ce biti predobro...Obozavam RC,jedva cekam..:)
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySat Oct 31, 2009 2:04 pm

kako sam skenj sto ovde nikog nema...Bas mi je zao..obozavam ovaj forum...POkusavala sam na kamaru nacina da vratim clanove ali nista..ni admini vise ne dolaze,nema ni Wjex.._BlAcK**DiArY_ - Page 3 160565
Volela bih da ponovo bude kao ranije,da vri od clanova...♥
Samo se nadam da ce uskoro poceti da dolaze...Ljudi zasto vas nema...jeste skola ali ni na raspustu nikog nije bilo..a na ostalim forumima uvek ima nekog..samo sto ja dolazim jedino na ovaj...za razliku od vas.._BlAcK**DiArY_ - Page 3 160565
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySun Nov 01, 2009 3:56 pm

Na koncertu je bilo nezaboravno,prelepo..nemam reci..u areni je bilo 20 000 ljudi,stajali su na jednoj nozi,svi smo crkli od zedji i vrucine,ali vredelo je,bilo je predobro,ici cu opet kad bude u NS,odusevljena sam..bio je i striptiz uz pesmu volim,volim,volim zene..xexexexe

Pevao je divne pesme,neke koje volim nije ali nema veze..Mi smo sami otpevali lutka sa naslovne strane bilo je..ma nemam reci..jos sam pod utiskom..:)
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySat Nov 07, 2009 9:26 pm

WHAT..??Dokle vise...nmg sama da dizem ovaj forum na noge..niste fer.:(
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyWed Nov 11, 2009 5:59 pm

Uzasno me nervira ovaj novi grip..Moji su poludeli,uopste mi ne daju da se krecem,uopste mi ne daju da izlazim,kao plase se da se ne zarazim.Mrzim ih.Nedostaje mi moja sloboda,pogotovo zato sto su mi ovih nedelju dana kao raspust koji verovatno i necemo imati zbog nadoknade casova
Drze me kaou kavezu,iako znaju da sam imuna,nisam bila bolesna 100 godina ...grrr.poludecu u ovoj kuci.
Hocu napoljeee...zar je toliko tesko shvatiti da ne mogu da budem u kuci,moram da izlazim...bar jednom dnevno.....UBICU SE..ali njih pre toga..
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Nov 23, 2009 8:12 pm

Novi momenti

xaxaxaxa..da mi je neko pricao ne bih mu verovala..4 iz psihologije.NE MOGUCA MISIJA...druga najbolja ocena u razredu..ali najneverovatnije je sto stvarno nisam ucila,procitala 90 stranica koliko smo imali,pre nego sto cu krenuti u skolu..Dok su se drugi ubijali strebajuci za dvojku..Genije ,nema sta..Isti slucaj i sa latinskim..5..A ako nesto ne razumem to je onda latinski..bez prepisivanja,zdravim razumom i 5..U prevodu postala sam genije,mislim uvek sam to i bila ali sad je zvanicno..:)
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Nov 23, 2009 8:35 pm

Stari - novi osecaji

Skoro da sam potpuno razocarana,unistena,zgranuta,iznervirana..Ljudi su tako sebicni ,odvratni,podvodljivi, licemerni,uzasni..
Ali ja na zalost volim ljude i greskom pokusavam da ih menjam..to je ne moguce jer je promena ili ne do njih a ne do mene..uspem nekad da se pomirim sa tim ali kada je rec o ljudima koje volim i koji su mi dragi postajem depresivna,nervozna,tuzna,jednostavno deo mene umire..I sad se moze reci deo mene je vec odavno otisao..Razocarenje za razocarenjem..Jedine osobe koje me odrzavaju u onoj granici normale izmedju istoimenog stanja i potpunog ludila su moji,moji PRAVI prijatelji.ne bih podnela njihov prezir,njihovu daljinu ili promenu..Toliko mi znace,nikada ne zelim da ih izgubim..Ljubavi budu i prodju,prolazni i lazni prijatelji traju kratko,sreca sa njima jos krace ako uopste postoji,ali ono sto ostaje jesu oni kojima je zaista stalo do vas..Za njih bi ,ne metaforicki,kao sto vecina misli,nego najozbiljnije,tako mi svega na svetu,kad bi bilo potrebno ne stavila ruku u vatru ,nego bih i cela izgorela..

Licno ja,razocarana sam u ljude.Ne svet,zivot,skolu,roditelje,prijatelje..nego samo i konkretno na ljude.. Jer svako ali svako ima manu ali ono sto mene vredja jeste ljutska slabost prema odredjenim stvarima,podvodljivost ,prekonocna transformacija iz jedne u sasvim drugu,losiju osobu,sebicnost,lenjost,dvolicnost,negativnost,nedruzeljubivost,odbojnost...I sve to ja nalazim u desetak osoba koje su mi ,izgleda na zalost i ne zasluzeno postale jako drage..

Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Nov 23, 2009 8:43 pm

Yust you

prolazne ljubavi,lazne ljubavi i simpatije,na izgled ljubavi zivota,opsesije..SVE je prolazno..Jedino sto ostaje je ne drug nego prijatelj,pravi prijatelj,drug,jaran,ortak,tvoje drugo ja,drugo telo iste duse,nesto najiskrenije i najlepse..
Porodica je takodje nesto trajno,najveca ljubav u zivotu,ali njihovo je opet da budu uz tebe..ali neko,neko ko nije duzan  ni da ti se javi u prolazu,da te utesi,da se smeje zajedno sa tobom,da tvoje greske prihvata kao i svoje,da ti brise suze kada ti je tesko,da razume tvoje cutanje,da ti sve kaze pogledim,da te podrzi,voli i ucini jedinstvenim moze zaista jedino i samo Pravi prijatelj ili meni moja SONJA.

Nema tih reci koje bi mi pomogle da opisem sta osecam prema njoj,kakva je to osoba i sve nase zajednicke momente..
VOLIM TE,nismo rekle nikada jedna drugoj,jer te prazne reci cuju se svakog dana iz svacijih usta,kao dobar dan ..ali obe znamo sta osecamo..A u ostalom VOLIM TE za moja osecanja..je skromna rec.

Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Nov 23, 2009 8:44 pm

HVALA TI

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

I'm everything I am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

I'm everything I am
Because you loved me

I'm everything I am
Because you loved me

Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Nov 30, 2009 12:37 am

Daj okreni taj ringispil u mojoj glavi,to ne zna niko samo ti..bez tebe drveni konjici tuzno stoje,DODJI iz plave boce se pojavi,bar jednu zelju ispuni..i dodaj svetu malo boje cudo moje

SSSSSSSSSSSSSSSS♥
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySat Dec 05, 2009 9:14 pm

Niko ne zna sta ima dok jednog dana ne izgubi..

tacno..jebeno potpuno tacno..:( Mrzim sebe...aaaaaa...:(:(
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyFri Jan 08, 2010 12:08 am

Zar ima toliko..?
mesec dana...Prosto da ne poverujem..Svasta se izdesavalo..Usput SRECNA VAM NOVA GODINA...ne pitajte kako sam se provela..Bilo je tako nezaboravno i nabolje do sad..Trenutno sam u stanju "opusteno" s tim da malo-malo upadam u neke depresije,koje su objasnjive i ozbiljne ali se ne usudjujem da pricam o tome..Jednostavno odlucila sam da kad sam skenjala to raspolozenje delim samo sa sobom..Sasvim sigurno..
Pocela sam cesto da idem u crkvu..I osecam se kao mnogo bolji covek..Odlucila sam da se otarasim psovki,ne trebaju mi..ako vec ne mogu da promenim toliko toga,barem me to nista ne kosta..
I jos 3 dana..pa skola..:/
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySat Jan 09, 2010 3:23 pm

Jos 2 dana

...pa smrt..ponovo skola..I to do leta..smoricu se..A sto je najgore moram uciti kao kreten inace ima da me nema..Lepo vreme,celo drustvo u parku a Tanja uci ..NECUUU..,mada Sonji je jos gore,ona i da hoce ne moze nigde,kad je u Sapcu,odvojena od sveta..ne znam kako cu ponovo preziveti njen odlazak.Taman sam se navikla da je stalno ovde..da mogu da je vidim i cujem kad pozelim.Ponovo cemo prolaziti kroz isto,i uzasavam se od te pomisli..Toliko toga NECU a moram..:(
Sinoc smo smisljali gde cemo za Srpsku Novu Godinu..i to me nervira..Hocu da idem i sa jednim i drugim drustvom ali to ne mogu zajedno da spojim zato sto se medjusobno bas ne vole i .aaaaaa...mislim da cu se ubiti..Moram da budem i sa jednima i sa drugima a tako da ni jedne ne ispalim..Ma najbolje da ostanem kuci..:) Salim se....moja nova godina,ima da je provedem kako zasluzujem..Kao i onu Svetsku za koju je bilo NIKAD BOLJE..:)
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySun Jan 10, 2010 6:05 pm

..i tako...smor
I iako su moji sinoc radili trecu smenu i mogla sam u gradu da ostanem do zoreeee i da me niko nista ne pita..ja sam se vretila pre 11..:/ Nismo ni izlazitli,bila je to jedna dugaa setnja.
bas sam skenj ovih dana..Sutra skola,prva smena,naviknuto ustajanje oko 1 moracu da pomerim za vise od 7 sati ranije ..:/
Imam osecaj da cu ove godine da oborim rekord u neopravdanim casovima.
Sve me nervira,sve mi smeta..I ne znam kako i zasto i sta je to u nama tako posebno ali svi kazu da Sonja i ja privljacimo ljude neverovatnom brzinom i posle provedenih pola sata sa nama svi pocinju da nas gotive ,pa cak i oni kojima smo smetali..kad nas naravno nisu poznavali..To je jednim delom dobro ali aaaa..ne mogu vise..Rastrkana sam na sve strane,moram sa svakim,smaranje porukama,pozivima postalo je sve ucestalije,ne mogu to psihicki da izdrzim i plasim se da cu puci na pogresnim osobama..Samo zelim malo mira.
I moji su postali nemoguci..Ne odgovara im kad radim,ne odgovara kad ne radim,kad se raspravljam polude,kad cutim nista im nije jasno i cackaju,cackaju..Kad izlazim nenormalna sam,kad sedim u kuci,nije mi dobro,cudno se ponasam,drogiram se..Ne znam sta hoce vise.Sve me je smorilo i ne moguuu..Ne mogu svima da ugodim..a svi imaju hirove.
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptySun Jan 10, 2010 9:26 pm

Mislio sam da poznajem ljude
Oèi nikad ne lažu
Izgledalo je tako stvarno
Neke rijeèi ostaju
Tako sam umoran
Umoran od samog sebe
Želio bih da si opet ovdje
Da se stisnem pored tebe

Ponekad mi tako doðe
Da te nazovem
Iako ne znam ni gdje si ni s kim si ni koji ti je
Novi broj
Ne bi te dirao
Samo bi te gledao
Samo bi slusao
Kako se smijes

Ostani s njim ako si sretna
Ostani s njim nije mi stalo
Ostani s njim al ipak mi reci
Da li si me voljela
Barem malo
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyTue Jan 12, 2010 12:38 am

Happy...uff
Konacno..iako smo danas isli u skolu bila sam neverovatno srecna od ranog jutra..Bez ikakvih problema sam se probudila u 6 sati..Svim dragim ljudima sam poslala poruku tipa : lepoto dobro jutro,dobro jutro drugaru moj lepi..Htela sam i ostalima da ulepsam jutro..
danas smo imali samo cas kod razredne tj.podelu knjizica..ne idem u skolu do ponedeljka..Ustavari samo ekonomska ne ide..sad sam srecna ali kad moji vide ocene zabranice mi da disem..:(
Ali bar cu uzivati dok se tro ne desi..Mada sam trebala danas da im donesem knjizicu ali ne smem..Odlozicu taj stres jos nekih nedelju dana..danas sam ceo dan provela u kafanama..Slavili smo zadnji dan..xaxa..I popilo se dosta..Ma samo da smo mi zivi i zdravi..:)
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyThu Jan 21, 2010 12:16 am

Ima jedan zakon,nemoj reci svakom,da smo duso bili zajedno ♥..

Xaxaxa...Yust my mind..
Za Srpsku Novu je bilo divnooo...nezaboravno...extra...Iako Sonja nije bila sa nama bilo je ....uff...jako jako dobro...
Bili smo u pivnici,rok svirka,svaka pesma u srce me dira..case lomim ruke mi krvave.. Sta cu,kafanski covek :p Anica ,Ljilja i ja smo bile do 4 u pivnici..a svirka je jos trajala..Corba,Parni valjak,dugme,azra,balasevic,prljavo kazaliste...bruka..
I tako bilo divno..svasta nesto se izdesavalo..u fazonu naslova :pPpPp
Kasnije sam otisla kod mog naj druga..I bila do podne..i sa njim mi je bilo prelepo...mada smo bolesnici u 5 ujutru isli po hteb da jedemo i budili jednog druga da dodje kod nas...Lik,carina je ladno dosao ,...Ova dva doceka su definitivno najbolja u mom zivotu..toliko igre,pesme,provoda,dobrog raspolozenja,super ekipe...Ma sve super...
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyThu Jan 21, 2010 12:19 am

Nek te grli nek te ljubi nek te ljudi vide s njim,
ako to se zove ljubav onda ja te ne volim
neka ti daruje najskuplje poklone al znaj ,da to zlato nema sjaj..

Nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim
al to nece biti vatra ,to ce biti samo dim
meni si bila svet ,njemu si kupljen cvet
al znaj da to zlato nema sjaj.. ♥♥
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 EmptyMon Jan 25, 2010 12:23 am

od danas pa naredne 2 nedelje sam levak..desna ruka mi je u longeti i potpuno sam onesposobljena za rad istom..:D
Dobre strane:nema kontrolnih,kucnih poslova,pisanj,fizickog..
lose strane:nema izlazaka,moracu stalno da odgovaram,manje kompa,trebace mi duplo duze vremena da se obucem,istusiram....sve u svemu lose je...ali prezivecu...da li cu??jos 2 nedelje bez sonje,anice,ljilje,vlade,baz S..ma ima d aispadnem napolje sledeci vikend bas me briga kako...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: _BlAcK**DiArY_   _BlAcK**DiArY_ - Page 3 Empty

Back to top Go down

_BlAcK**DiArY_
Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» <?<?<<<Black diary>>??>>
» Diary one girl