| _*_Snow princess's diary_*_ | |
|
|
|
Author | Message |
---|
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Dec 29, 2008 4:46 pm | |
| Dear DiaryInstalirala sam Bear Share i bas je ql U sql je bilo smorno...nish nismo rqadili Sinotj smo okitili jelku,...bas je mocna Mama je kupila dosta new ukrasa...a ove svecice su wrh....imamo i na prozoru svecice :) kao neku mrezu :) Ceo dan sam razmisljala o Cirku :love: Za pola sata idem na trening.. necemo imati trening ceo raspust sad palim :@: Zokich
| |
|
| |
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Dec 29, 2008 10:36 pm | |
| Dje si :) Bila sam na treningu...Smrzla sam se...u sali je bilo ledeno a ja u sortsu.. I ruke su mi bile hladneee...brr 8) Posle treninge ove neke su ostale da igraju a ja od hladnoce nisam mogla i otisla sam kutji sa Nadjom,Teodorom,Jovanom i Sofijom ;) Cepale smo se od smeha... Teodora i Nadja su izvaljivale svasta :) Pola sata smo se vukli i zaledila sam seeeee Dosla sam kutji nisam mogla da odlegdim prste.. Sedela sam pola sata ispod klime Skidam vec 1h pesmu Jos ti se nadam od Emine Jahovic i Sase Kovacevica.... napravila sam nekoliko poklona za zuraju na rbd fansu ;) i tako...kupatju se oko 10 h :) zz *zoranna | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Tue Dec 30, 2008 6:52 pm | |
| Ciaooo :claps: U sql je bilo ql ;) Igrali smo se balonima ceo dan :) Jako me je bolelo grlo... kada sam dosla qci opet me je bolelo grlo...popila sam Neo Angin...daj Boze da prestane... Bila sam na kompu...tj jos uvek sam :) Pravila sam banere za zurajuu...uredjivala rbd fans... sad sredjujem teme za zurku .. Zuraja pocinje u 18:30...nadam se da ce doci dosta forumasa... Mama je sinotj stavila svecice na terasu ...kako su mooocnneee i tak :) Pozz za sve zoranna | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Tue Dec 30, 2008 6:58 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Tue Dec 30, 2008 7:08 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Wed Dec 31, 2008 3:02 pm | |
| * Grlo me boli,promukla sam tako da ne mogu da pricam * Drma me temperatura.... :( :( | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Thu Jan 01, 2009 3:34 am | |
| Dear DiaryEvo sad sam dosla...Primorala me zima.... Prvo smo izasle napolje oko pola 9 :) Srele smo Nixa i Petra ...Malo smo pricali sa njima... Pa smo prosetale...I otisle da kupimo pizzu... Pojeli smo pizzu..I krenule na terene,ali smo se smrzle pa nam je Dragana predlozila da idemo kod nje i mi smo otisle na pola sata ;) Lidija se zezala...uzela joj knjigu iz fizike i sttavila ispod majice ...posle joj uzela lampu..pa kad je Dragana otisla u WC Lidija joj je prenela jelku...Pa je posle serpu stavila ispod majice :D Crkavali smo od smeha :lol: Posle smo krenule do "Sweet-a" ali nije bilo mesta...pa smo prosetale dok se ne oslobodi...Posle smo jele palacinke,...Ja sam pila caj od nana zbog grla Eh..onda oko 11:05 smo otisle ispred skole...pevao je topalko...iz ZG..Ja i Lidija smo se nesh za*ebavale... Posle...smo otisle da bacamo petarde...Svasta smo radili ... Onda... me je lidija ispalila ..otisla je sa Bojanom i Sanjinom a ja sam ostala sama ...pa sam onda morala da idem po ostale.. Taman kada sam dosla kod ovih devojcica drugih odbrojavali su na NG ... Pa smo onda cestitali svima NG... :) Kxm...onda,...smo otisle po Lidiju...ona nas je trazila...Pa sam cestitala godinu Nixu....zagrlili smo se :) samo drugarski ;)a Petru nisam smela da pridjem iako bih ga najradije i poljubila ... Onda sam svima redom prilazila i cestitala....pa je dosao Gudura..poljubio nas (u obraz ) i cestitao Novu....Pa onda Klis i Mare..ma svi :) A mreza me zezala nisam mogla da posaljem cestitke ;) Onda....smo opet bacali petarde....I posle smo seli kod Gimnazije...ja sam se Z A L E D I L A! Malo smo se tu gloopirali i otisli kutji zbog hladnoce... Svi osmaci su se napili.....A i Tabaja...bas C U D N O! Ala sam se raspisala ;) Nadam se da ce neko procitati i da nije za dz.... KiZzZ Zokich | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Fri Jan 02, 2009 3:07 pm | |
| D'e si bwe ti ?! Ewo ja sam ustala pre 1 h :) Nznm sta cu danas da radim....Napolju je napadao sneg a ja nisam kupila cizme zato sto u Priboju nemaju one koje ja hocu :( :( :( Kupila sam Lidiji poklon ali ga joj jos nisam dala ;) Juche smo bile kod Andjele O. i super je bilo...meni se i danas ide xD Od mame i tate sam dobila predivan parfem a i kupku ...:) i cizme cu ako ih nadjem.. Nznm zasto na TVu nema onih filmova se Deda Mrazom i Sneskom Belicom koje ja obooooooooooooooooooooooooooooooooooozaaaavaaam!Mogla bih da ih gledam po ceo dan i da mi ne dosadi... E da...Tata i mama su rekli da mozda idemo na Jahorinu :) :) :) A u nedelju cemo valjda da odemo do Zlatibora,pa da kupim cizme.. A ja nisam kupila skije :( :( :( Jbt koliko sam zahtevna ... :) Sad odoh malo da igram Pet Society :) Adio :) Zoka | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Jan 05, 2009 2:27 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Jan 25, 2009 2:12 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Jan 25, 2009 11:33 pm | |
| *Jutros me mama probudila u 11h da jedem..Ja sam jedwa ustala :) Dosla je baba...Pa smo ja,mama,Mica i baba zajedno doruckowale a tata i Luka su bili pod Ostrogom... Posle smo rasklapali jelku..Pa sela za komp...I bila dosta dugo xD Pa se smarala i gledala TV...Pa sredila knjige i nasla usb... Pa sad opet ovde sedim :)) I tako...ZZ | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Wed Jan 28, 2009 2:26 pm | |
| *Mumy,Dady it's my party! I wish credit card,and I invite Lady Marmelade... | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Fri Jan 30, 2009 10:17 pm | |
| *Shizzzzzzziiiiim! Treba da idem na zurku i spremam se! A zena koja nas cuwa dok su mama i tata na poslu mi je oprala omiljene farmerke koje sam htela da obucem!!!!AAAAAAAAAAAAAAA! mama je usla u kupatilo da se kupa tako da nmg da se nasminkam,...nema veze ;) ZZ | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Jan 31, 2009 2:29 pm | |
| Luce by Milena Vucic Ti, luce, nisi samo moj nema sumnje, s njom si sigurno slucajno il' namjerno ni ona nece znati kod da ti veze ruke, lover boy kljuc je uvijek samo tvoj
Nisam ti, luce, ja od juce, hej
Ref. Ne, svake noci me budi stvarno cu da poludim, kazi joj to ne, ocigledno se vidi okreni se i idi, nadji se
S njom sam te vidjela, vidjela ne krijes da ti se svidjela, svidjela necu da padam na koljena sad vidim koga sam voljela nisam ti, luce, ja od juce, hej
| |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Jan 31, 2009 2:36 pm | |
| Reč, jedna i kraj Bol, gospodski sjaj Gazila bih duboku reku Samo da nađem zvezdu neku Koja na tebe podseća
Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da
Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - kurva sudbina!
Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da
Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - kurva sudbina!
Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da
| |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Jan 31, 2009 10:45 pm | |
| Jelena Tomasevic-Kosavamoja naj pesma by jelena Kosava Navikla sam na tu zimu Volela sam u Beogradu.
A bez tebe, Bez tebe se srce sledi I izgubi svaku nadu.
Lepa sam Samo kraj tebe.
Zagrli me ti Bar, ne moras me nikad voleti Dar, ne moras mi nikad kupiti Daj, samo zagrli me Nesto slazi nocas, kad me tuga potrazi. 2X
Lepa sam Samo kraj tebe.
Zagrli me ti Bar, ne moras me nikad voleti Dar, ne moras mi nikad kupiti Daj, samo zagrli me Nesto slazi nocas, kad me tuga potrazi. 2X | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Jan 31, 2009 11:08 pm | |
| *Caos diary =) Danas mi je dan protekao za kompom...prawila sam banere za zurku na RBD fansu...qckala na 4umima,na fejsu... Sinotj sam bila na zurci...Okej je bilo ;) Pesme su bile zesce sranje.... Igrala sam uz swaku...Uz neku je to bilo mlataranje rukama i nogama jer me smori pesma,uz neku sam lepo igrala...A uz neku sam i skakala =)) Kad pogledam oko sebe,swi isto igraju...skoro..{Samo devojcice igraju} Neke igraju ko da ih je udarila struja,pa ko pomahnitale mlataraju glawom i telom... Decaci smoreni,uglawnom neki debili sede na stolicama,a oni frajeri su kod prozora ili kod DJa... Ona budala od Petrica me je nesh zezao i pokaziwao na jos wecu budalu Nemanju... Taj Nemanja me taaaaaako iritira....Nisam ga jos nasla na fejsu,ali cu da ga pitam sta hoce od mene i co... Dok sam igrala Teodora je prisla i rekla mi da se pomerim....A ja narawno da nisam htela ,tako da se ona pomerila xD Marija M nije htela ni da se jawi meni i Maji P....Ali dobro :) U sql ce sa nama da bude...e wala nece! Sinotj kada sam dosla kuci...jedwa sam skinula maskaru..a onaj swetlucawi kreon jos teze...swe mi ostao sjaj po ocnim kapcima xD
Ljubi te twoja Zoka | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Feb 01, 2009 1:14 am | |
| *Tata mi se wratio sa puta i kao uwek Luka i Milica su dobili strawa poklon a ja jedan bzvz album :( Mica je dobila jednu big lutku,slicnu kao sto ima Mia Colucci a Luka kamion....i to bas dobar! Oni uvek,ali UVEK dobiju full poklon a ja neko sranje! Jedino kada mama dodje pa mi kupi nesh od odece...a i nekad mi i ona kupi neko sranje :(((( | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Feb 02, 2009 4:21 pm | |
| *Ciaoo =) Danas sam super raspolozena =) U skoli je bilo megaextra iako nije bilo nissh sto se posebno dogodilo =) Helena je na fizickom izwaljiwala swasta da smo se waljale ,...ceo dan se smejem =))) Pitala me bios i ja nisam imala pojma,al mi sreca nije nista dala xD U 3 idem na trening...jejeje ,nadam se da cu dobro igrati :) Cula sam da su Tanja,ANa i Marija izabrane i igraju za nasu skolu u odbojci!To je zato sto oni idu u Progress kod Kruna,a Kruno zamolio Wladicu da ih ubaci i one ubacene!grrr Naprawila sam nekoliko banera za zurku na rbd fansu i instalirala adobe flash player koji je mama slucajno obrisala..pa sad mogu da igram pet society na fb-u =) Ciaooo =)) | |
|
| |
<Maite mi angel> .:Dajesh Potpis za kampanju 'Zhelimo wishe od Mai':.
Number of posts : 589 Age : 29 Localisation : .....pokretna stolica......... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : *Helena* Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Feb 02, 2009 4:56 pm | |
| Pa reci da nije bilo smesno na fizickom hehehehe..Mwa | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Tue Feb 03, 2009 3:46 pm | |
| Ciao diary =) Danas je bilo ok u sql... Prwi cas smo nesh ucili...Duwacke instrumente... Drugi cas ..geos ,ja spawala... Treci cas...Srpski...ucili nesh.. Cetwrti..hemija...wezbali... Peti cas matis...DObila sam 5...oduzeo mi je pola boda tako da sam imala 29,5...a oduzeo mi na neku njegowu glupost! Swima je neke gluposti gledao...i smanjiwao ocene... U isti dan nam se potrefilo da bude takmicenje iz matisa i iz hemije :( Ja cu da odem na matis na skolsko pa ako prodjem ne idem na hemiju,a ako ne prodjem icu na hemiju... Imam informatiku u pola 4...jao =( Za sutra imam da uradim projekat iz engleskog,a nemam slike...a text cu pokusati da nadjem na netu...I jos imam jednu celu stranu da uradim iz knjige i da naucim SAMA clanowe jer ona nije htela da prica,pocela da nam se dere... Danas sam se poswadjala sa Almom,Anom i Marijom,... Alma odgowarala geos i dala joj 4 a ona nije imala weze sa wezom i ona mi nesh pricali o tome i owe se naljute...tj naljuti se Alma,a Ana i Marija ogowarali nas sa Almom...I ja na welikom odmoru cula nesh gowore Zorana...tj ana gowori..Ja pitam Anu sta Zorana a ona nije htela da kaze.. Posle smo se kao pomirile jer one nama nisu nista rekle...ccc | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Feb 09, 2009 4:44 pm | |
| Jutro je, ja opet sama budim se te oci da zaboravim jos uvek trudim se al’ ne ide, ne ide
Bio bi na filmskom platnu prvi ti kad glumis mi da sve dobro je mozda tebi je
Refren A ja, ja sam tvoja igracka sporedna sam uloga, pa da, pa da, a ti dobro si odglumio da si me zavoleo, Oskar si zasluzio | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ | |
| |
|
| |
| _*_Snow princess's diary_*_ | |
|