| _*_Snow princess's diary_*_ | |
|
|
|
Author | Message |
---|
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: _*_Snow princess's diary_*_ Tue Dec 16, 2008 4:41 pm | |
| Ciao Diary! I am Zoka! -Svi me znaju kao loodachu uvek spremnu za zabavu! -Obozavam da se druzim sa decacima :) -Nisam in love,... -Idem u sql ..(jbg mora se xD) -U tebi :D Tj ovde ce se nalaziti sve sto ja volim..razne slike,textovi i co :) -Cuvaj to dobro :D PozzZic | |
|
| |
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| |
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Wed Dec 17, 2008 4:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Wed Dec 17, 2008 4:26 pm | |
| *** Zbrka oko sql i sve te stwari :) Ciao diary!Danas sam odlicno raspolozena iako ocene pogorsavam sve vreme! Imam 4;4;2; iz Hemije jer je Fata(nastavnica) bila ljuta i upisala mi neku dvojku koju sam popravila!Dabogda je GROM pogodio!Dabogda zapalila sql sa eksperimentom!Uh kako je mrzim!I jos ako mi zakljuci 4 ima da se prevrnem sa stoliceee :( Sutra cu se javiti da odgvaram..A izvanredno znam hemiju! :twisted: Danas sam se u sql sve vreme cepala,ne znam zasto ;) Na likovnom sam isla svakih 5 minuta u wc (sa mnom je uvek neko isao) da bih prskala ovog sa kim sam isla :) Krila sam se u muskom WC-u :D Dobila sam 5 iz ruskog :claps: Imali smo pismeni zadatak iz matisa i ocajno sam uradila! Nznm sta mi je,...A znam matematiku,ZNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! Moram da crtam radove iz TEA ...nisam uradila 1-2.... :) Imam i pismeni zadatak iz srpskog ...A nemam blage da pisem sastave! Drzite mi palceve da dobijem 5 :( Sad treba da idem na trening :) Pozzzz ;) | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Thu Dec 18, 2008 4:25 pm | |
| **Sreca,sreca radost! :) Dobila sam 5 iz hemijeee! :) Sad imam 4,4,2,5 8) Ali cu odovarati opet i ako mi da 5 valjda ce to biti 5 :) Fiziku sam mislila sutra da odgovaram al nastavnici slava :) Imam pismenu iz biosa...sad cu pokusati da nabavim pitanja za moju grupu ali ipak moram nauciti ;) Danas nam je bila Andjela K. u sql....Ona se odselila u Valjevo kada smo bili drugi razred a sad je dosla kod babe na slavu :) Pregledao nam je sveske iz Tea :) I meni dao 5,5,5,4,4...(4 zato sto sam pisala hemijskom) I kaze on meni to ti je negde izmedju 4 i 5 :D a znam da ce dati 5 :dancing2: Na fizickom smo igrali basketa malo...pa posle kosarke :D Kako smo se zezali :lol: Sad sam citala Tanjin dnevnik i setila sam se da i ja obozavam praznike :D Jedva cekam Bozic,pa Novu,pa sve ostale :P Pozzz :) Odoh da postavim new rad :) | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Fri Dec 19, 2008 6:03 pm | |
| Konceeeeeeeeeert :( Tako sam tuzna sto sam propustila sansu da again vidim RBD :( Svi pricaju da je bilo bozansvtveno ,onako kako samo oni umeju :( Anahi je bila predivna ...Mi diva preciosa :love: Zao mi je sto Mai nije dosla,ali jbg ne treba da je osudjujem Ali resila sam da necu da placem jer tako sigurno necu vratiti vreme ;) U sql je bilo okej Na istoriji je bilo bozansvetno! Videla sam Lidiju posle 3 meseca Meni je rekla da dolazi sutra....Samo se pojavljuje nekih 10 min pre kraja casa ...Svi skacu iz klupa :) Posle smo imali test iz biosa...dobro sam uradila....Nisam samo nesh napisala o visokim mocvarama ;) Svima oko sebe sam pomogla..Mariji sam rekla 2 zadatka ...Ani isto tako...Deniju 3.... :D Kupila sam new farke i bas mi se djaju :D Kosu mi je mama sinotj isfenirala i bas je danas lepa xD U 5 imam trening...pa posle idem kod babe na slavu Svim slavljenicima SRECNA SLAVA :) Pozzzz | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Dec 20, 2008 4:45 pm | |
| Pozz Diary! Dan za sad mi je bas cool ;) Bila sam na treningu ,sad je Lidija kod mene :) Tj sad je otisla po laptop kuci :D Imam new slike :D Ujko ce mi danas ili sutra inst USB tako da cu preneti na komp ;) Kupila sam memorijsku za fon :D Sad idem | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Dec 20, 2008 9:03 pm | |
| Zivot je nepravda !Svi se za tu nepravdu borimo i na kraju izgubimo! Putem do nasih snova srecemo ljude u koje se razocaramo a i one u kojima nadjemo prave prijatelje!Ja sam se upravo razocarala! ;)
| |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Dec 21, 2008 1:26 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Dec 21, 2008 2:41 pm | |
| U oku jos stoji odraz tvoj, u sobi tvoji mirisi Srce nece da se smiri, hoce da ti oprosti Danima sam davala ljubav, poljupce i sne Na kraju ostalo je more da na tebe seca me U magli jos trazim tragove koji vode do tebe Al ne znam gde da trazim, noci vrele kriju te Znam da leto tada me mirisima podseca Vrati se, trebas mi, jer ja to osecam Kada shvatim da jos uvek te volim ja znam da kasno je da vratis se...
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim i kada unapred gledam, bez tebe ja ne postojim!
Reci gde da nadjem mir bez tvojih dodira Gde da dane provodim sa vlaznim ocima? Znas da jos uvek cuvam talase u grudima molim te, vrati se, jer ti si moja sudbina!
Jos uvek ne znam da li zelis da vratis se Ja jos uvek volim te, srce boli me Zauvek, cekacu te, do poslednje stanice zivota Kada nestanu sve lepe stvari, kada srce ostari Postojace neko ko nikad nece moci da zaboravi Sve nase dane, suze i poljupce Dan kada prvi put si rekao da volis me!
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim i kada unapred gledam, bez tebe ja ne postojim! | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Dec 21, 2008 3:27 pm | |
| Moje naj amige :) Ada je mi hermana!Osoba kojoj mogu sve da kazem :) Iako je ne poznajem znam da mi je prava drugarica ;) Nadam se da sam i ja njoj :) TQM Adich :) Angie je moja TiTiTI xD Ni nju ne poznajem ali se bas dobro druzimo i mnogo je lolim! Angie I U! Lidi je moja dvorska luda :) Poznajem je 8 godina i drugarica je koja se samo pozeleti moze :) Obb je takodje ! Lidi TE AMO! Eto :) Upoznajte se sa mojim bff koje volim puno! | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Dec 22, 2008 4:29 pm | |
| Ciao diary! Ada je ljuta i tuzna :( Ja sam tuzna takodje....:( :( :( Sa foruma sam pobrisala one grozne tema...ali :( U sql je bilo extra,,, Dobila sam 4 iz biosa :x Nisam uradila dva potpuna odgovora i dobih 4 :twisted: Dabogda crkao Slobo ! :twisted: Napravila sam novo ovo "Dear diary" ... i tako ... posle imam trening Pozzzz | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Dec 22, 2008 4:35 pm | |
| Izvale...
Lidija : Andjela reci jedan broj od 1 do 5 Andjela : 8 ! :D Ja : Marija koja je ono bila stilska frizura sto je razredna rekla u onom textu? :lol:
| |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Dec 22, 2008 10:51 pm | |
| Anything about my net friends
Zeljka : Najludja osoba koju znam xD Ima izvale .... za 10 :lol: Bas sam je zgotivila ,bez nje ovaj forum nije poptpun :)
Tanja: Very good girl ;) Ona mi je bas ql!
Nina: Our fashion princesS... She is realy cool :)
Wjex : Our Big mama ! O njoj imaju samo reci hvala ;)
Yozza: Mnogo dobra drugarica :) Ludica ....and :) ma sve najbolje
Olja: Najveca dobrica na 4umu :) Ne svadja se nikad ;) I love her :)
Ewak : Pre nisam bila bas sa njom nesh ok ... Sad mi je ql :)
| |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Wed Dec 24, 2008 4:29 pm | |
| Pozzzic Jedva stizem da dodjem na 4um Odrava se novogodisnji turnir u fudbalu pa ja idem da gledam ;) Kako je juce bilo wrh !! :) :) Imam zakljuceno 5 iz srpskog,ruskog,engleskog,matisa i likovnog Imam posle trening ...Nadam se da ce svi doci :) Kissss | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Thu Dec 25, 2008 4:28 pm | |
| Ciaoooooooooooooo Zakljucila mi 5 iz hemije tj prvo 4.. i meni i Luki...i dobro...nista i posle ona upisuje ko ima 5ice,ko 4...itd i 4 imaju djaci koji ne znaju ni za 2 i tu Luki krenule suze a i meni male,. :) i pita ga nastavnica sta je..on nije hteo da kaze pa sam ja rekla da znam sta mu je ....i rekla sam pa je nastavnica pitala na koga mislimo i co.... i onda je rekla da nije pravedno i trazila je brisac..i obrisala one 4 ..i upisala nam 5 :claps: :claps: :claps: :claps: ali,....rekla je da ce nam biti gore u drugom polugodistu...cedi ce nas zakljuceno mi je i 5 iz Tea...ma sad samo jos sutra da popravim fiziqu i sve je bajno :( Posle idem da gledam utakmicu :dancing2: a sad pozzzz :) Zoka | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Thu Dec 25, 2008 7:47 pm | |
| Ljubaaaaaaaaaaaav !!!!! kxm ...svidjaju mi se dve osobe :) ali samo SVIDJAJU .Jednog sam videla na utakmici pre neki dan i bas je swadak ali je nizi od mene :( a drugi...je preswadak :) Svi su zaljubljeni :love: Ada...Nikola...Marija..Andjela MA SVI Jadan Nix...On se zaljubio u jednu kretenku Zoranu Salipur ....a i ona u njega...ali ona je bila sa svima redom u PB-u,.... I jedan Nikolin drug ju je pitao ko joj se svidjao a ona mu napisala :"Nikola,Ogee,..ti..." A nikola je rekao na to " Moze ona da se j*be sa Markom ako hoce...." Jadaaan.....Kako mi ga je zaoo.... I tako... | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Thu Dec 25, 2008 10:50 pm | |
| *trening ili rodjendan? rodjendan ili trening? Sve u isto vreme aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gde da idem verovatno cu na rodj.. pa da ostanem od 5-9 a posle na zurku
e jaooo... zeza me ovaj kako se zove....ova tipka...velika... :twisted: | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Fri Dec 26, 2008 6:29 pm | |
| Dear Diary! Zakljucila mi je 4 iz fizike ,kravetina jedna.. .ja se javila...i sve znala i dodala mi 4 i zakljucila 4 Koliko je volim ,toliko je i mrzim :twisted: Ali ko drugome jamu kopa,sam u nju pada...Dabogda upala ona u neku jamu i polomila nogu! Ostalo su sve 5.... Okupala sam se i jedva namestila naelektrisanu kosu... Bila sam i na utakmici...Dida i njegovi su pobedili :) Ah kako je Dida(Luka) lep :love: Sad sam se spremila pa idem na rodj....samo jos da stavim B.U. Parfem :) onaj novi...crveno beli ;) Ako mi bude bilo smmorno na rodju otici cu sa Lidijom na zurku oko 9 ili ranije ;) Mnogo mi je zao sto se u poslednje vreme malo dopisujem sa Adom.. Nemam vremena za komp... Ovaj turnir poceo...pa ja idem da gledam svaki dan... Pozelite mi srecu da se ne smorim na rodju :) P.S.Pisite slooobodnooo
Ljubi vas i voli Vasa Zoka | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Dec 27, 2008 12:54 pm | |
| Dear Diary Ciao... Sinoc na rodjusu mi je bilo super.. Dida je obuo neke papuce krave i izigravao Kung Fu kravu...cepali smo se Pa smo onda igrali odbojke...pa je on polomio stolicu... Ja sam gadjala Denija samponom i napravila mu cvorugu na celu Pili smo vino...ali smo pola prosuli...ja sam uzela tri gutljaja mesavine vina i Coca Cole... Posle smo ja Lidija.Dragana i Marija otisle na zurku Bilo je ok... Ja nisam znala nijednu pesmu celu... Od jedne sam znala Marija,do druge nista...od trece "Ja sam exkluziva..." ii sve tako... Srela sam i trenera dok sam isla na zurku...Ovo je dialog mene i njege :D On:"Ooo pa gde ste...Cudo da nisi bila na treningu" Ja:"Bila sam na rodjendanu" On:"Opravdano ti je" On:"Gde si to krenula" ja:"Na zurku...u skolu" On: "Ja mislio u neki kafic" Ja:"Ma ne..Vec smo bili " On:"Molim?" Ja:"Ma zezaaam se" I on krenuo i ja mu dobacila : "bas vam dobro stoje farmerke,bolje od trenerke" Sad sam bolesna// Curi mi noos :twisted: Posle cu ici na utakmicu...a ne znam sta da radim pre utakmice ovako bolesna
Tvoja Zoka | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Dec 27, 2008 1:13 pm | |
| ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶______¶¶¶¶________¶¶¶¶_______¶¶ ¶__¶¶¶¶__¶¶¶__¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶¶___¶ ¶__¶¶¶¶__¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶ ¶_______¶¶¶¶__¶¶___¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶ ¶__¶¶__¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶ ¶__¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶¶___¶ ¶__¶¶¶¶__¶¶¶________¶¶¶¶_______¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Dec 27, 2008 2:41 pm | |
| Circus
there's only two types of people in the world the ones that entertain and the ones that observe
well baby I'm a put-on-a-show kinda girl dont like the backseat gotta be first
I'm like the ringleader I call the shots I'm like a fire cracker I make it hot when I put on a show
I feel the adrenaline moving through my veins spotlight on me and I'm ready to break I'm like a performer, the dancefloor is my stage better be ready, hope that ya feel the same
all eyes on me in the center of the ring just like a circus when I crack that whip, everybody gonna trip just like a circus don't stand there watching me follow me, show me what you can do everybody let go, we can make a dance floor just like a circus
there's only two types of guys out there Ones that can hang with me and ones that are scared so baby, I hope that you came prepared I run a tight ship, so beware
I'm like the ringleader I call the shots I'm like a fire cracker I make it hot when I put on a show
I feel the adrenaline moving through my veins spotlight on me and I'm ready to break I'm like a performer, the dancefloor is my stage better be ready, hope that ya feel the same
all eyes on me in the center of the ring just like a circus when I crack that whip, everybody gonna trip just like a circus don't stand there watching me follow me, show me what you can do everybody let go, we can make a dance floor just like a circus
let's go let me see what you can do I'm running this (like a circus) yeah, like a what (like a circus) | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sat Dec 27, 2008 10:43 pm | |
| Dear Diary Ehej Bila sam na utakmici! Bilo je fantaa!! Samo sam se smrzzzllaaaa Dida je primio samo jedan gol 8) Onaj Rizovski sto je dosao iz Zvezde iz Uzica je razbio golmana Kamore A Cirko je golman sutra malo..Plasi se lopte Cestitala sam svima i De Line-u i Kamori...Klisu jos nisam ...a ni Rizovskom.. Sutra cu again da gledam ;) Pre utakmice sam bila kod brata na rodjendanu..tj cuvala sam ih u Twinsu Zesce sam se smorila... i tak... Pozzzic
Zokich | |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Sun Dec 28, 2008 2:31 pm | |
| Dear Diary! ...Ustala sam oko 11...a planirala sam da vezem mamu ali ona je ustala nekoliko sati pre :D Onda sam morala da gledam crtani sa sestrom..uzasno sam se smorila.. Pa sam onda jela... Pa sela za komp...Procitala Jocin diary.... Izbrisala 300 mailova na yahoou... Sad malo visim na fb-u... I ocu da saljem mail bravo girlu :) Kizzzzzzzzz
Zokich
| |
|
| |
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ Mon Dec 29, 2008 1:16 am | |
| Bila sam na utakmici ...Bilo je wrh...Ja i Lidija smo dosle dve utakmice ranije i smrzle smo se :) Navijala sam za De Line....A iz Zombie Us mi se svidja neki Srdjan ...prelep jee :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: Ali ne znam nish o njemu...prvi put u zivotu ga vidim.. Ali mi se mucho mucho svidja ...Znam da je '94o godiste....Extra igra fudbal...Trenira kod Goce ....nizi je od mene Dida je lose branio A Zombie Us su primili cak 7 golova Ja sam vristala kad god bi ovi iz Zombie prilazili golu kod Dide :) Bilo je baas mooocnooo De Line su osvojili prvo mesto i 10 000 dinara.... Kako i ne bi osvojili prvo mesto kada im je dosao Rizovski iz Zvezde...i kad imaju naj golmana :) Pre te utakmice su igrali neki iz PB-a mali i neki petaci iz Prijepolja... Prijepolje je pobedilo 2:0 i ja sam obvio navijala na Prijepolje i tapsala :claps: dok su drugi zvizdali Zato sto su mi bili slatki Lazar i Aco ...inace sa dugom kosom...:) I tak....Poenta ovog piskaranja je da iskazem da mi se srdjan svidja | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: _*_Snow princess's diary_*_ | |
| |
|
| |
| _*_Snow princess's diary_*_ | |
|