|
| ...Life Is Music-Play It Louder...xD | |
|
+4{ladycullen}* x3.weljkowa.mawa.x3 [Blair-The Bitch] T*I*N*A 8 posters | |
Author | Message |
---|
T*I*N*A .:Chuo si za Maite:.
Number of posts : 66 Age : 31 Localisation : Maaaaa negde... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Registration date : 2008-11-30
| Subject: Re: ...Life Is Music-Play It Louder...xD Thu Dec 25, 2008 6:33 pm | |
| ...PrFi sneg,raspust,NG...Qlll... ...Poshto imam 1 i 2 iz matisha morala sam da ogdowaram da bi mi zakljuchila 2...I radila sam taj kontrolni shugaFi...Swe sam znala sem kapitala i to sam napisala na pushkici...I izwadim ja lepo papir i da pogledam ona me uhwati i zume i kontrolni i pushkicu...Nije htela da mi pregleda kontrolni,bez razmishljanja mi je qchka zakljuchila 1! Ta zhena nije normalna,pola prwaka ima zakljuchenog keca iz mate...taj dan smo se swi mi kechewi sqpili i plakali,niko nije znao shta da kazhe swojima...Ja sam razmishljala o samoubistwu...jer znam da tje u drugom godishtu biti josh tezhe i da mogu da okinem godinu u UMETNICHKOJ zbog matisha...Ako se to desi onda se netju predomisliti,ubitju se...!...I tako bitju nedowljna-4,12...Zamislite wi to...Tati josh nisam rekla...Ionako knjizhice dobijamo tek 19og januara......Dosta o shkoli...Ide nowa godina...Najlepshi praznici,sneg,druzhenje...Jako sam sretjna...Nmg da dochekam 31...Idem sa drugaricom u diskoteq...I 1og je repriza,a platjeno nam je i za Srpsq nowu...A za badnje weche najwerowatnije idem u Futog kod drugarice...Uglawnom ceo raspust sam isplanirala...A nzm shta da obuchem za Nowu...Mislila sam suknju,ali mrshawa sam za nju...A kako da se ugojim do 31og kad one spiruline ne pomazhu...?! Inache u toj diskoteci tje biti ona moja drugarica koja je poruchila swojoj najboljoj drugarici da poruchi mojoj najboljoj drugarici da poruchi meni da hotje da se pomirimo...Ali ja nmg da joj oprostim...Sad,posle toliko meseci je odluchila da mi trazhi oproshtaj...E pa zakasnila je jer meni je sad swe super (sem shkole)......A njega netju wideti do 19og...Wetj mi nedostaje...Znate zhelim da nedjem dechka za NG,ali nmg jer mislim da sam se sad zaista zaljubila...u swima widim njega...i swima tju natji 1000 mana samo da ne bih uwidela da ima mnogo boljih od njega...A on je obichan snob koji ne zna shta zheli,swesna sam toga inache bi mi wetj 100x prishao i rekao u ochi da mu se swidjam...Ali on je chkapi...O5 ja nmg da ga zaborawim...Njiiiiiii...Odoh sad...pao je prwi sneg,dolaze mi drugarice da se grudwamo kao mala dechica...xixixix...Jaaaaaaakoooo sam happy uprkos swemu...! | |
| | | T*I*N*A .:Chuo si za Maite:.
Number of posts : 66 Age : 31 Localisation : Maaaaa negde... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Registration date : 2008-11-30
| Subject: Re: ...Life Is Music-Play It Louder...xD Thu Jan 01, 2009 11:30 pm | |
| !...LOODILO...! ...Zjuuu...Bilo je newerowatno extra...A stwarno nisam bila raspolozhena za dochek...Drugarica doshla spremna,treba da kretjemo,a ja sedim nespremna i zhderem rusq sala2...Rekla sam joj da da moju kar2 nekom jer sam ja neraspolozhena i ne slawi mi se...Nzm kako me je ubedila...Ipak sam se obukla...ispeglala kosu i nashminkala...Ja nisam narcis,ali chudo jedno juche sam strawa izgledala... 8) Krenule smo oko 22h,a ispred diskoteke je bila newidjena guzhwa...Nas dwe smo proshetale do centra na onim shtikletinama i noge su nam otpale...Centar je bio potpuno prazan...kao da nije nowa godina..Swake godine je na trgu bio watromet,ali owe godine nije...zbog glupog gradonachelnika...Nzm sh'a bih radila da nisam qpila kar2 za SM......Oko 23:30 smo doshle u diskoteq koja je bila krcata! Swa 3 sprata su bila skroz popunjena i ludilo je wetj uweliko pochelo...Swe dewojke su uglawnom bile nakwarcowane plawushe u mini suknjicama i topitjima...Sa piwom u ruci... I moja dsrugarica je odmah "poqpila" jednog Lawa,a ja poshto nikad ne pijem,nisam ni sad nishta uzela...Nashle smo se sa njenim bratom i njegowim drushtwom i otishle u kawez...Uglawnom su pushtali pesme tipa Exkluziwa i Kafana na Balkanu koje me jako iritiraju,ali sam ignorisala to i igrala kao da je swaka pesma moja omiljena...Zaista sam ludowala i drala se kao nikad u zhiwo2...Swi su se pitali koliko sam to wetj popila kad se tako zabawljam,niko ne mozhe da shwati da ja mogu extra da se zabawim i bez kapi alkohola...Ubrzo je pochelo odbrojawanje...i konachno je 2008. god. bila iza nas... Swi smo chestitali jedni drugima,makar se i ne znamo...Ludilo je nastalo i posle toga...A onda je neki kreten prosuo piwo na mene,chak i na kosu koja se potom ukrecawila... :( A onda me je neko opekao cigarom...Pomislila sam kako diskoteke nisu za mene,ali ubrzo nisam wishe isto mislila... Kad je bilo najbolje owi su odluchili da idemo...Swe jakne su bile razbacane,sretja pa sam nashla swoju,ali neko mi je (mozhesh misliti) maknuo 2 dinara... :) A mojoj drugarici su maknuli jaknu...Ona je uzela tudju u kojoj je kasnije nashla 1000 din...Sretjnica... Josh dugo smo stajali ispred diskoteke i zezali se...Pa smo ishli do centra,glupirali se i gubili kao nikad pre...Oko 5h sam stigla qtji i shwatila da mi je owo bio najbolji dochek u zhiwo2 i kako bih wolela da wratim wreme......Ujutro sam se probudila sa masnicama i modricama,a nzm odakle mi...Glawa me je bolela kao da sam se opila...Mrzim 1 januar jer tad nemam osetjaj kao da sam to ja i ceo dan sam umorna i smorena,samo lezhim,zhderem i wisim na ne2......Wecheras ima repriza,ali ja nemam snage da idem...Zato je sutra clubberska Nowa...Na to definitiwno idemo...Ima da se looduje ponowo,samo BOLJE...! P$: SWIMA SRETJNA NOWA GODINA...!!!! | |
| Subject: Re: ...Life Is Music-Play It Louder...xD Sat Jan 03, 2009 5:31 pm | |
| | |
| Subject: Re: ...Life Is Music-Play It Louder...xD Sun Mar 08, 2009 10:49 pm | |
| E boodale Sad sam preletela shta sam ranije pisala...i kooontam koja sam ja boodala...Bash sam gluposti pisala...Zjjjeee...x)) Aaaaa sad saaaammm bolesna i cele nedelje nisam ishla u sql,niti tju sledetje...Znachi mrzim kad sam bolesna jer nmg nigde da idem,samo sedim kod qtje i smaram se uz komp...Je2 chekam da ozdrawim i da krenem u sql,da izlazim...Ali znam shta me swe cheka kad krenem u sql-puno sam propustila i sad tju swe to morati da nadoknadim...Josh pola ocena ni nemam...Ajoojjj...Strashno...x(( | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: ...Life Is Music-Play It Louder...xD | |
| |
| | | | ...Life Is Music-Play It Louder...xD | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |