| JuSt_DiArY | |
|
|
|
Author | Message |
---|
_CrAzY*DeViL_ {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 5022 Age : 31 Localisation : I’ll be aroud No matter how I’ll be there for you :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : TatjanaTanasic-Tanja Registration date : 2007-07-24
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Dec 28, 2008 10:33 pm | |
| nema 'leba bez motike Crkla sam danas...imam osecaj da cu uvenuti kao zumbul...danas sam ceo dan pravila kolace..trcala u prodavnicu,lupala orahe,lesnike....CRKLA SAM Malo pre sam sela da odmorim i uzela da zavrsim sa citanjem knjige(inace trenutno citam dnevnik jedne narkomanke)ali nisam uspela da dovrsim ..ponela me razmisljanja. Cesto pomislim o jednom decku..ne mogu vam reci o kome se radi ,bar ne jos.Stvar je sto ga ja skoro ni ne znam a i sta ja imam da mislim o njemu koji djavo.?Ali nekako je zanimljiv...ne znam ni sama.Ma mozda samo tako nekad pomislim na njega,ne mora da znaci nista. Malo pre sam otisla na moj piczo sajt i vidim poruku od Bece od pre skoro godinu dana a glasi..citiram:tanja je jedna od najboljih,ustvari ona je najbolja osoba koju sam upoznao u 2007 god.i jako sam srecan sto sam je upoznao.Tanji zelim sve najbolje u radu na njenom sajtu i da ima sto vise clanova.Sajt ti je super kao sto si mi i rekla.Superiska TANJA Jebote..kad to procitam krenu mi suze na oci..sta smo bili a sta smo sad..!! :( Ali prezivecu .Koga nema(tj ko ne zeli da bude u tvom zivotu)bez njega se ,ne znam da li moze, ali mora.Jbg izguracu nekako dalje..imam prijatelje koji ce mi pomoci u tome. A i sad kad vidim koliko se promenio i ufurao zgadi mi se...ali ipak ga ja volim..ne mogu da zaboravim to sto mi je bio..meni se cini skoro ali evo..sto mi je bio pre vise od 5 meseci!! :( | |
|
| |
Number of posts : 5022 Age : 31 Localisation : I’ll be aroud No matter how I’ll be there for you :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : TatjanaTanasic-Tanja Registration date : 2007-07-24
| Subject: Re: JuSt_DiArY Fri Jan 02, 2009 11:29 pm | |
| Popila je pivo..poludela je
Ne mogu da verujem da sam docekala NG..bilo je neverovatno dobro..Znaci osobe koje sam mrzela totalno sam zgotivila i bilo je extra opusteno i sve...ne mogu da vam pricam u detalje ima stvari koje ne bi trebali da znate..ali vazno je da ih ja znam :D samo svi smo bili mrtvi pijani.,..dosla sam kuci oko 10 ujutru i za Srpsku znam da ce biti jos bolje.Slavicemo opet sa istim drustvom. A sinoc smo pravili reprizu i takodje je bilo extra.Opet smo u ponoc svima cestitali i stvarno mnogo mi je lepo u ovom drustvu.. A za NG sam pricala sa devojkom osobe koja mi se dugo dugo svidjala..i tako pricale ja i ona,rekla mi je da zna za to i bas smo lepo pricale...Devojka je MNOGO MNOGO gotivna.Bas smo se ispricale i izljubile kao braca rodjena..I ako se on meni jos malo svidja drago mi je sto je ona sa njim jer je osoba jako dobra | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sat Jan 03, 2009 3:24 pm | |
| Shit time Opet sam dosla u ono doba..u jedan od svojih perioda kad u malo koga imam poverenja,svi su mi sumljivi & co..Ali pocinjem iskreno da uvidjam dvolicne i pokvarene ljude. Eto u tom sam periodu da nemam potpuno poverenje ni u Sonju ali znam proce me..za par dana.Nesto nisam ni u dobrim odnosima sa mojima,u stvari sa mamom jesam ali sa tatom sam u ozbiljnom ratu.Sve me nervira i sve mi smeta.Ali znam da ce me proci i jedino me to drzi da ne poludim..Bice mi dobro a do tad..bolje da me se klone!! | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sat Jan 03, 2009 3:34 pm | |
| Sto vas volim- VECINU
Joj sto ste vi meni extra osobe..Sad tek skontala EWIN potpis..Open 24 hour za...i onda imena a medju njima i ja.Ewak bas te volim.Ja znam da umem da budem gruba i prema tebi i ostalima ali to nije zato sto vas ne volim nego zato sto sam UVEK iskrena i mozes mi biti NAJBOLJI NA SVETU ali ako mi se tvoj postupak ne svidja ja cu te tako nakrpiti da ces misliti da te neograniceno mrzim.
Ali zato postoje osobe koje me mnogo nerviraju ali se trudim da budem sto tolerantnija da ovde ne bi izbio RAT ali inace nisam ja bas toliko mirna kao sto mislite..znam i ja da puknem ali prvo izbrojim do 10 pa i do 100 ako treba samo da se smirim.MAda za sad na ovom 4umu postoji samo jedna osoba koja me MNOGO nervira..i ne kazem ja da je ta osoba losa ali meni uzasno skace ppo zivcima.
A onih koje volim je mnogo..Moja seka IVANA,Ewak,Wjex,Nina,Jovana,Olja,Ziki,I Andreu sam jako zgotivila..e ima jos par osoba koje znam samo po nicku ali bas su mi drage.!!Vojim ja vas puno. | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sat Jan 03, 2009 9:46 pm | |
| kao izlazim Sad bi kao trebalo da izadjemo.Prvo idemo na salasko da se vidimo sa Ivanom.Nismo se videli od Svetog Petra tj.vec 10tak dana...ni za NG se nismo videli :( Ali hvala bogu sad cemo.Ali ona ce moci samo pola sata sat pa posle nemamo pojma gde cemo.Ovako smo mislili da odemo u Silver ali ne vredi nam na tako kratko.!! Anice nece da idemo kod ovih sto smo bili za NG,ona se smori tamo,a i meni nekad bude smor..u stvari cesce je smarenje.Mozda odma i dodjemo kuci mada verovatno i ako Anica ode kuci Sonja i ja cemo lutati i tako pricati o svemu i svacemu...Ma kao i uvek...TAPIJA :D | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sat Jan 03, 2009 9:53 pm | |
| Odevna kombinacija NG Nikako da smotam vremena da vam ispricam u cemu sam bila za NG.Znaci bila sm prezadovoljna sama sobom sto se jako jako retko desava.Imala sam crne pantalone na peglu,prelepe ,crvenu bodi rolku i prsluk do struka...komplet uz pantalone-crn.Crveni kajih i neki crni lanac,inace ja ne nosim tako nesto ali sad jesam bas se uklapalo.I crne cizmice.A kosu sam htela da uvijem krajeve ali sam je uvila skroz i krajeve ofarbala u crveno.Stvarno je bilo mocno.Sonja se odusevila..Ali na kraju se ispostavilo da smo tamo od nas 20tak jedino daca i ja bile sredjene..ostalima je bilo svejedno...svakodnevna varijanta..Ali vazno je da sam najzadovoljnija odelom za NG za maturu u 8 i cetvrtom razredu...Inace bas imam smisla za oblacenje kada su u pitanju tako posebnmi trenuci | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 04, 2009 8:11 pm | |
| Juce uvece. isli smo juce da se vidimo sa Ivanom na nekih pola sata..Jbg nije mogla duze.Onda smo otisli kod predraga i nenada na kafu.Tamo je bio Velja.Pricali gluposti i zezali se.Bas smo se ismejali i na putu do njih..Stvarno nam je bilo super iako je vece bilo tako mirno.Pedja nesto nije bio raspolozen ..u stvari nikad ni nije u poslednje vreme. A danas..danas se ceo dan smaram,citam knjigu,vucem po kuci i visim kao dzigerica. :D Sinoc su nas pozvali na docek tako da znam da ce kod njih biti ludo.Ali ovaj put cu da prespavam tamo!!I Sonja i ja!! | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 04, 2009 10:24 pm | |
| Nikad vise ponavljati iste greske..!! S onim kretenom Bojanom vise necu rec prozboriti.I nikad nikad vise ni prva cimnuti a ni poslati poruku.Nije se setio ni NG da cestita a i rekao kao videcemo se nas troje preko raspusta a nista od toga..Toliko o tome koliko vrede njegove reci i obecanja.A da ..cimnuo je u ponoc kada smo mi pravili reprizu zurke..i od tada TAPIJA..sigurno mu je pala kruna sa glave koju je ocigledno umislio da ima!!I obecala sam sebi da se vise necu kriviti za ono sto se desilo i necu se vracati starim glupostima..Hocu ove godine da promenim zivot na bolje,da se borim samo za ljude do kojih mi je stalo i kojima je stalo do mene.I prestacu da osecam bilo sta prema Beci...jednostavno iako znam da ne mogu zelim da budem ravnodusna...Neko bi rekao da to nije drugarska ljubav ali ja znam da jeste..i to najiskrenija..ali nestece...POTRUDICU SE!! | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 04, 2009 10:34 pm | |
| Saying I love you,Is not the words I want to hear from you Its not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldnt have to say that you love me Cos Id already know
What would you do if my heart was torn in two More than words to show you feel That your love for me is real What would you say if I took those words away Then you couldnt make things new Just by saying I love you
More than words
Now Ive tried to talk to you and make you understand All you have to do is close your eyes And just reach out your hands and touch me Hold me close dont ever let me go More than words is all I ever needed you to show Then you wouldnt have to say that you love me Cos Id already know
What would you do if my heart was torn in two More than words to show you feel That your love for me is real What would you say if I took those words away Then you couldnt make things new Just by saying I love you | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 04, 2009 10:39 pm | |
| Gledam te nekim drugim ocima upravo onako kako ne treba I ne shvatam sta mi se desava Nedostaje mi rec koja resava Dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno I najlepse kad je prestani Okreni se i nestani Osecam nesto cudno u vazduhu Ceo svet na jednom jastuku Na postelji od punog meseca Nikom se ovde ne spava . | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Wed Jan 07, 2009 8:21 pm | |
| OT-nije fer..VUKI NAJBOLJI Znaci bolje da nisam gledala finale..Ne mogu da verujem da je adnan pobedio.Vukasin zasluzuje pobedu..Peva bolje od svih njih zajedno..Samo se tesim tim da su ostali uvek bolji od pobednika!!Vuki,Nina,Ana,Pidza,Djole,Sonja,Igor i Sajko zasluzuju pravu karijeru..Ovo ostalo..dza bu...SMORENO JE 7% razlike..pa tacno da se covek ubije sto nije glasao..a ja sam poslala bar 10 sms..ali ima i lenjih..i kako onda i misle da pobedi njihov favorit..aaaaaaa | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Wed Jan 07, 2009 8:26 pm | |
| Srecan bozic..HRISTOS SE RODI Al ovi dani brzo prolazi..jos desetak dana i u skolu..A mislim da vam je poznato da mrzim skolu..Uzgred danas je 7.1. SRECAN VAM BOZIC..jos sedam dana pa Srpska Nova Godina..sreca sto sad znam i gde cu i sta cu i sve...jedna muka manje.!! Sinoc oko 23:00 cimnuo me onaj ker Beca..otpasce mu ruka ako posalje poruku pa cimnuo..kako samo meni nikad ne otpadne ruka od tolikih poruka..!!A i pokusavam da kazem BAS ME BRIGA na sve vezano za njega i mogu da vam se pohvalim..-polako mi uspeva!!Ne skroz i potpuno ali polako..VREME LECI SVE..a vec je proslo dosta vremena pa bi i bilo red da zaboravim!! Vojim vas. | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Thu Jan 08, 2009 11:41 pm | |
| Brrrrrr Sinoc smo se smrzavale na salaskom mada smo se zezale....i smejale do iznemoglosti...Ne mogu ni da vam opisem.!!Mada bilo je jako hladno..i taman sam juce pocela ono svoje..Sto ne pada sneg,bas je skenjano i to..kad vidi danas...!!BAS JE ZAVEJAO.Daj boze da ga bude i za srpsku.Obozavam sneg | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 11, 2009 1:02 am | |
| Gotovo je sa mojim zivotom
Ljudi...Ja sam se zaljubila...i nije kao uvek ..ja ne mogu da porestanem da se smejem..i imam neki osecaj ..ne mogu da vam opisem...osobu cim sam videla pre oko mesec dana rekla sam ali je sladak..i ja sam zaljubljena ali iz zajebancije...A danas u kaficu..on seo pored mene...znate kakav je..pa pricali ..a extra je decko...bila sam sa Sonjom i Anicom...pa malo malo pa mi pipne ruku...na kraju se cimnuo sa mog broja...jao kako je sladak...Ne mogu da verujem...Nije mi dobro...ne pusi,ne pije,trenira Break dance (ili kako se vec pise)Vec devet godina...znate kako je iskren i o svemu moze da prica...vidi se da je dobar.To je bilo malo pre pa sam morala nekom da ispricam..aww...mislim da kontam sta je ljubav...A njegovo ime...nek ostane tajna!! | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 11, 2009 8:01 pm | |
| Sanjala sam sve i svasta ja jednostavno nisam mogla da spavam...prvo sam sanjala tako neke gluposti i sve i svasta..a onda Vukija.. kao oni iz studija pozivaju jednog fana..kad ono bas mene.. I mi se raspricali o svemu...mozda smo pricali sat,dva..i pitao me za omiljene grupe ja rekla naravno..PARVI VALJAK,PRLJAVO KAZALISTE,VAN GOGH,GALIJA,RIBLJA CORBA...i bla bla bla...on kaze kao:"imas extra ukus,ti si navijala za mene,od sad ja navijam za tebe" JA nemam reci kakve sve gluposti ja sanjam...budalaaa... Danas A danas ceo dan na facebook-u,smaram se i tako..lose vreme,ne mogu nigde..a sto se tice teme ljubav..Ljubav jos uvek prisutna | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Jan 11, 2009 8:07 pm | |
| Zivot je lutrija..Pa zar ne?? Ima dana kad se bojim ima dana kad se molim ima dana kad se kajem ima dana kada volim ima dana kad se mijenjam kad to vidim ima dana kad sve mrzim pa se stidim
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem ima dana kada letim ali boli kada sletim ima dana kada hoce kada nece, ne ide
Sve je od danas pa do sutra pa se ima, pa se nema Malo lijevo, malo desno nikad ne znas sto se sprema
Zivot je lutrija bez pogodaka
Ima dana kada padam ima dana kad se nadam ima dana kad se zalim ima dana kad se palim ima dana kada mrzim samog sebe sve me jebe
Ima dana kada mastam ima dana kada prastam ima dana kada ljubim ima dana kada gubim ima dana kada volim kad je lijepo zivjeti | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Wed Jan 14, 2009 9:49 pm | |
| Sto se tice ljubavi... Tako smo se mi dva dana cimali,dopisivali...i onda posle 2 dana tj.prekljuce odemo mi opet u taj kafic..on radio i pricali o svemu i svacemu...i kasnije..ispraznio se kafic a sonja i anica otisle u donji deo kafica..kao ostavili nas same...I mi smo lepo..KAO bili zajedno...bla bla bla..i stvarno bilo je lepo i sve..decko je nezan,pazljiv..znaci extra... I kasnije Sonja ,Anica i ja se dogg gde cemo za NG i on nas nekako ubedio da dodjemo u silver..kao bice on i sve to.. Previse dobro da bi bilo istinito..zar ne?? I juce za NG..kad smo se vracali sa doceka prolazi on sa svojom Bivsom drze se za ruke...Ja isam 100% sigurna da je to bio on posto sam malko popila ali jbt bila sam svesna,nisam corava...a isti on..a i velika je slucajnost da je ona sad sa nekim tako slicnim po gredji i svemu..Iako smo mi bili samo ono vece zajedno..iznervirala sam se jer se nije ni javio..kad je video mene i sonju samo je spustio glavu i navukao kapi...ja mislim da je on...Sonja misli suprotno. A da..kad sam mu cestitala NG nije odgovorio...tek je jutros poslao poruku..kao nesto sere,..ljubim te ,ovo ono..MRS..Nervira me..ako smo vec samo tad bili zajedno sta mu je bilo tesko da mi se javi.??Ako je to uopste i bio on.!! | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Wed Jan 14, 2009 9:59 pm | |
| Docek..Srpske NG
Dogovorili smo se da idemo samo u Salas i da ne idemo u Silver...Posto Ljilja nesto ne podnosi ovo drustvo kod koga smo stalno prvo smo bile na Salaskom..i sedimo i od jednom se anica seti da hitno mora do kuce ali da i sonja ide sa njom...ja kontam ok..Bila tamo sa ljiljom i zezale se..Kad su dosle priredile su mi takvo iznenadjenje..Dale su mi malu kesicu i kad sam otvorila...SREBRNI PRSTEN..prelep.Krenule mi suze na oci..na moj odg zasto rekle su jer mi nisu kupile poklon za Rodjendan znam da su tad bile u frci i onda su htele sad da me iznenade..i uspele su..poklon je divan a iznenadjenje jos bolje.. Oko ponoci otisle smo bez ljilje kod naseg stalnog drustva i tamo provele ostatak veceri..bilo je ok...onako...mada je jedna osoba bas pocela da me nervira...Violeta...samo mi nesto dobacuje...ma pricacu vam drugom prilikom...sve u svemu bilo je lepo..dok nisam srela "VALJDA" onu budalu... Ali NG ona zvanicna je definitivno bila naj. | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Thu Jan 15, 2009 1:23 am | |
| Malo o mojim neprijateljima :D O zebo,zebo..neprijateljima...ma oni mene mrze ne mrzim ja njih...zaboga. Inace ja stvarno izbegavam svadje,tuce ,dobacivanja i sve ostalo ali pojedine osobe se jednostavno UTRIPUJU da ja imam nesto protiv njih i onda me kao mrze..a mene boli uvo..meni je vazno da mene vole moji pravi prijatelji za ostale...boli me. Vuoleta..devojka koju sam malo pre pominjala izgleda da me toliko mrzi da to nije normalno..u stvari vise je ljubomorna...ali ja je ne kontam stvarno..Pre mozda 2,3 god.meni se svidjao njen sadasnji decko Predrag i ona devojka se tripuje da cu ja njoj njega da preotmem,da ja nju mrzim,da spremam pakt protiv nje..koji moron..Za NG mi kao stalno nesto dobacuje a ja joj kasnije prisla cisto da mi kaze u lice sta ima..a ona se "kao "toliko napila da me ne prepoznaje..Ladno usla u kupatilo i pita mene..A sto si ti dosla..jel zbog pedje..E pa on je moj!! Koji mozak..toliko je ljubomorna..ja sam u tom drustvu od uvek i uvek cu i biti a ona ce biti tu samo dok je sa predragom a kao pita ona mene sto sam ja dosla...GOSPODE BOZE...ali mozda bi ona bila i mirna da je ne podbada moja seka..moj neprijatelj br.2 i ujedno i poslednji...bar od onih kojih znam sigurno.. Sladjana je toliko dvolicna osoba da nemozete da zamislite nikog slicnog...do 2 Januara TOLIKO ME JE VOLELA(pod navodnicima)da kad me vidi pocne da place od srece..jbt..a za reprizu NG htela da mi dira Sonju i naravno da cu ja da budem uz svog prijatelja...i ja joj rekla ako pipne Sonju ima posla samnom..i od tad me mrzi devojka..Boli me i za nju...inace mi je dalja sestra,ne posecujemo se pa je ne moram gledati...Hvala bogu... A i Pedja je nekako odbojan otkad je sa Vikicom...Verovatno mu je napunila glavu svim i svacim...kreteni su oko mene | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Thu Jan 15, 2009 1:32 am | |
| kako sam umorna Od sinoc me boli svaka kost...Vrat mi se skroz ukocio.Osecam da umirem!! sad sam se kao dopisivala sa onim kretenom..mada ja njega ni da cimam ni da saljem poruke prva necu..Raspituje se decko kako mi je bilo za docek..kao njemu bilo ne zaboravno..Bas se cudim..Crko dabogda.Kreten.. Idem sad da spavam..sedim na ovoj stolici 24 sata,sva sam se iskrivila pa mi jos to doprinosi bolu u kicmi...I uzasno me boli... E da..kako je krenulo ja verovatno necu dolaziti na net do ponedeljka..pa eto..ostavljam vremena da procitate sve sto sam skrabala ,da se malo uputite u moj "DIVAN"zivot pa od ponedeljka nastavljam sa pisanjem.. Poljubila bi vas ali previse ste daleko..za sad mogu samo da vam pozelim LAKU NOC i da se zahvalim svima koji citaju ova moja sranja..bas mi znaci kad tako ispisem negde..Pozdravljam vas mnogo mnogo mnogo i SRECNA NOVA GODINA.!! | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Thu Jan 15, 2009 1:37 am | |
| Napola prazna stranica dnevnika,da li me se secas ,da li me pamtis??
Ali ipak... Hvala ti!!
Pred vratima tvoga stana Ja sam ostavljala svoje brige I dileme i strahove Odagnati uvek si mog'o
Pored tebe nasla bi mir i Titrati si znao Nikad nista trazio nisi,a toliko tog mi dao
Hvala ti, hvala ti, hvala ti Što si vjerovao kada nitko nije Što si pomogao za tvoje želje, Tvoje snove hvala, hvala ti
Otkako ga nema Uvidam koliko mi znaæi Nikad, nikad, nikad više tako nekog neæu naæi
| |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Mar 08, 2009 4:23 pm | |
| Dugo nisam bila ovde..zar ne..?? A mnogo toga se izdesavalo ali ne bi mogla da pisem bas o svemu.. Sve u svemu nista preterano se ne desava..zezam se,uzivam..I tako .. Skola je ok..nesto popravljam a nesto sam i pokvarila..roditeljski je u petak ..mada nadam se cudu pa ne bude... Inace super je stvarno..moje drustvo na mestu... A da ..posvadjala sam se sa razrednom i sad me je premestila od jelene..sedim sa Lazom i sta znam nije mi lose...I tako svasta nesto...nastavicu sad redovno da pisem,posto ono od ranije sad ne mogu ali nadam se da cete dalje ukapirati..Pozzz | |
|
| |
| Subject: Re: JuSt_DiArY Sun Mar 08, 2009 4:26 pm | |
| Extra pesma.. Ljudi da li ste culi pesmu Trip?? Znaci nalozila sam se na pesmu(mada ne bi trebala zbog svih problema kojih smo imali oko toga sto pesma govori)ali nznm svidela mi se.. Evo ovako ide.. Ne znam šta da radim sa svojim životom sada mi je dobro ali šta èe biti potom ovako više neide,postaje bolesno znam da mogu bolje, da radim nešto korisno neèu da mi droga sjebe mozak da tripujem extazu ili da sam prividno jak kada nisam, ustvari sam pièka, bleda senka idijota,koji ne može da shvati svu ozbiljnost života,pa se samo uradi da zaboravi na sve dao bi dupe za miè dobre vutre jer ja volim da se prebijem,prevalim,otkinem,razorim, dobro navarim,to jest naduvam samo da nikada ne budem sam u svojoj glavi i zato obraèam se travi svaki dan,bilo u snu ili na javi a voleo bi das se jednog jutra straight dignem al ne mogu da se skinem do jaja sam predimljen zato upadam u trip,neki gadan trip polako upadam u trip,vrlo gadan trip opet upadam u trip,neki gadan trip sada upadam u trip,gadan trip. Ja upadam u trip u gadan trip ja hoèu da iskuliram,ali nisam taj tip koji može da živi da ništa ne drži hoæu nešto dobro da mi mozak sprži pa ko izdrži da zakon duže krši može sa mnom da se druži,samo da ne guši a to èine mnogi èiji zakoni su strogi pa mi non stop nešto seru da sam kao sklon drogi!Ma kojoj bre drogi ovo je život moj se kljuse, gledaj u se pa zar ti nemaš svoj,ne,onda znaj svako svj proliva znoj,tebi je glupo al' ja volim da se prepustim njoj zato me pusti da radim šta želim jer ja ne pripadam tvojoj ergeli moja sudbina istina moj izbor da umrem kao neki tvrdoglavi stvor a stvarno voleo bi dase jednog dana skinem,al dobro je kad sam prebiven i zato ginem evo kakav mi je trip,neki gadan trip opet upadam u trip,vrlo gadan trip polako upadam u trip,neki gadan trip sada upadam u trip,gadan trip ja upadam u trip,gadan trip još jednom upadam u trip u gadan trip pasma mi je superrrrr | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: JuSt_DiArY | |
| |
|
| |
| JuSt_DiArY | |
|