Maite Perroni
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maite Perroni

First Maite Perroni Forum in Serbia! Talk about everything that concerns this wonderful actress and singer!

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

JuSt_DiArY

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female
Number of posts : 5022
:How much do you like Maite?: :
JuSt_DiArY Left_bar_bleue100 / 100100 / 100JuSt_DiArY Right_bar_bleue

:True Fans Icon: : JuSt_DiArY Maiigifedcri0
Vase ime : TatjanaTanasic-Tanja
Registration date : 2007-07-24

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySun Nov 02, 2008 12:08 pm

♥♥...JuSt_DiArY...♥♥

JuSt_DiArY Dzoniz10
Ja sam Tatjana Tanasic pa iako se u skoli cesto pominje to Tatjana koje mrzim,svi me znaju kao Tanja.
Rodjena sam 4.maja 1993 godine u Sremskoj Mitrovici.U horoskopu sam Bik.Idem u srednju Ekonomsku skolu,i kakav sam djak nemam pojma jer su mi ovo prvi dani koje provodim u skoli.
Najbolja drugarica mi je Sonja,na zalost ona ide srednju skolu u Sapcu 😢 ali vikendom provodimo vreme zajedno.Naj drugarica u srednjoj mi je Jelena sa kojom i sedim.Moje MAPS su Sonja,Anica i Ivana,a nasi inicijali su SATI kako se najcesce i potpisujemo.Naj predmeti su mi ..HEMIJA..mada sam je do sad uvek mrzela.,..a predmeti koje ne volim su svi ostali..
razredna mi predaje istoriju i bas je extra zena:)
Sta jos da kazem..a MUZIKA: ...jako vazna stvar u mom zivotu...obozavam balade..Najvise slusam domaci rok ali uvek se nadje i nesto druge vrste sto mi se svidi...a da..omiljena boja mi je CRNA,zatim zelena,bela,crvena i takoo..

TV gledam retko i jedino sto pretim je OT.Obozavam Pidzu,Anu,Sajka,Vukasina,Alexa,Ninu i Djoleta.Inace po nekad pogledam i ocajne domacice,Svi vole Rejmonda,SMS...
Pa to bi bilo to...za pocetak...

komentari su zabranjeni

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Thu Dec 25, 2008 4:49 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySun Nov 02, 2008 12:32 pm

Dosla su mi shit vremena nznm sta pre da uradim,stvarno imam problema a jos mi se i skola nakacila...Drugarice mi se stalno uvaljuju u probleme i umesto svojih,resavam njihove i ne treba nista da radim,problemi mi sami naviru...samo da prodjem ovo tromesecje bez i jednog keca inace ce mi se i moji nakaciti a jos mi samo fali da mi i oni seru i da mi zabrane izlaske...
Ljubav...usrana kao i uvek...

Love..
Kad je rec o ljubevi,standarno je i vec logicno da ce me zaboleti glava...taj pojam je tako konfuzan za mene da stvarno ni ne znam sta bi mogla reci o tome..Osoba koja mi se dugo dugo svidjala vec 2 meseca ima devojku pa i ako ne znam da li ga jos volim znam da nju mrzim ..ne zato sto je sa njim nego mi je bas antipaticna..a ni on nije nista posebno..nije ni lep,ni pametan a ni toliko dobar i zanimljiv..ali ja se lepim za budale...sad kako sam krenula u srednju uopste ga ne vidjam i mislim da mi je ovako dobro..
U skoli..ne primecujem nikog zanimljivog..u stvari postoji jedan sladak decko..onako..cini mi se zanimljivim..prvi je razred ali drugi smer..cetvorogodisnji..nije glup..VALJDA :D
Samo nemam pojma kako da se upoznamo..on se druzi sa mojim nekadasnjim najboljim drugom ali steta..ja i on smo se posvadjali...tako da..sve gore od goreg...Sta reci sem se ubiti..Ma sad cu da budem sama..malo...da se
"usresredim" na skolu...mada to nije lako...imam ja ozbiljnijih problema...MNOGO

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Sun Nov 02, 2008 10:01 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySun Nov 02, 2008 9:56 pm

Ax..taj moj drug
Ma dobro kaze Wjex...ko kaze da je nemoguce voleti vise osoba u isto vreme(ili se bar utripovati da ih volis)taj je lud..
nznm ni ko mi se svidja ni koga volim a ko mi je drag...moja osecanja se tako mesaju da ja ne smem ni da pocnem da razmisljam o tome...I ako mi drugarice mnogo...ma i previse znace ne mogu sa njima da pricam...ovo je nesto suvise licno...A zivot mi je uzasan...Problemi,problemi i samo problemi...
I osecam se uzasno od kako sam u svadji sa najboljim drugom...Becom..on je bio ortak..ma ortacina..samo sto tanja mora nesto da sj*be..A sad kad sam shvatila neke stvari on ne zeli da se pomiri samnom...jeste da se i on sad utripovao i da misli da je neka faca ali uzasno mi nedostaje..on je jedini decak kome sam mogla sve ..ali bas sve da kazem...bio je najbolji drug i meni i Sonji..i imala sam osecaj da nas je stvarno razumeo...On je mislio da mi necemo da se4 druzimo sa njim jer pored tolikih problema nismo imali vremena za njega..mada on za te probleme nije znao...Boli me,stvarno me boli i uzasno mi nedostaje...On je bio tako miran decko..skoro djak generacije ..a sa nama i zbog nas je bio spreman na sve...jbg...koliko puta nmam je rekao da mu znacimo...mi to tad nismo cenile...Zbog toga uzasno cenim onu pesmu u prevodu NIKO NE ZNA STA IMA SVE DOK JEDNOG DANA TO NE IZGUBI.
I sta god da radim setim se njega...pokusale smo da razgovaramo sa njim ali on se promenio ..postao je drugacija osoba...i na nebu je...umislio je da je visoko,visoko iznad svih ostalih..ali ja ga i dalje volim.I sta god da se desi pamticu ga po lepim stvarima mada se nadam da sve nece ostati samo na secanju.
[/size]

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Mon Dec 22, 2008 5:27 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySun Nov 02, 2008 11:09 pm

Droga, i izlasci

da,da..droga nam se obila u glavu...kao sto rekoh imam mnogo problema koji mi drugi prave...Moje dve durugarice (Ne Sonja)zelele su da eksperimentisu i probaju Gadzu..eto im sad..nije bzvz sto je Sonja histerisala kad je saznala i sto smo zajedno dobile napad placa...ali to im se obilo o glavu tako sto su roditelji od te jedne nasli dnevnik u kojem je sve pisalo..a jos plus su nasli kesice..oni su u kesice stavljale lekove da bi zezale nekog tipa ali trebalo je da bude 2 kesice...Sonja i ja pre neki dan saznajemo da je bilo 3 kesice i da je inspektor za narkomaniju rekao da je u jednoj bio heroin..Vise nznm ni sta da mislim i ako ne verujem da bi bile u stanju da probaju taj shit jer mi se posle knjige mi deca sa stanice zoo sve u vezi toga zgadilo...Sve je tako konfuzno ali hvala bogu toj su zabranili roditelji da izlazi i da dise uopste i one su izasle iz tog drustva i covek je nekih mesec dana mogao da misli da ce sve biti ok...do pre nekolko..

Pocele smo da se tajno vidjamo petkom sa njom cisto radi drugarstva ali juce sam skontala da one ponovo hoce da se vrate tim govnima..Pogotovo sto se nesto cesto vidjaju sa tim dilerom koji je na izgled ok decko ali ne bi se ja preterano kacila sa njim...Inace je zesca narkomancina..bode se,smrce i ostalo...steta sto smo se upoznali..
Tako da ovih dana lupam glavu kako da ih odvratim od toga a opet ujedno razmisljam ...juce su nam rekle da ima nesto sto ja i Sonja ne znamo ali receice nam kad budu spremne..znaci..mislim da to ima veze sa onom trecom kesicom i ako sam u pravu ima da ih nema...
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySun Nov 02, 2008 11:17 pm

nastavak..
Inace nista od toga se ni ne bi desilo da A(necu da imenujem oslovljavacu ih inicialima A i I)nije smuvala sa jednim S koji zivi u mojij ulici i lici da je ok decko ali je kreten...inace narkoman...tako da ...ali raskinuli su...i mada smo se mi znali i javljali jedno drugom pre neko sto su se oni smuvali kreten mi se ratko i javi a mene iskreno od njega i boli glava..Ali je sladak...u 3 lepe..preslkadak..lici na Poncha..jos kad pusti bradicu..Uff..ali nesmem da se zaljubim...em je budala em ga A jos uvek voli...Ali ako zanemarimo da je narkoman..(ali na zalost nije samo na gadzi nego i smrce)decko je zabavan,dobar,masta o nekoj ozbiljnijoj vezi i iskren je...Ali uvek ima ono ali...
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyTue Nov 04, 2008 11:00 am

Danas sam odlucila...S obzirom da me moji uzasnoa nerviraju a Sonja i ja vise nemamo nikakvo resenje,otici cu kod skolskog psihologa..mogu da mu kazem sta hocu a on ima obavezu da cuti...I ja bih volela da budem psiholog,mnogo toga saznas..a i nekako sam mu slicna..svacije probleme resavam sem sopstvenih..ali sta cu..kao sto rekoh takav mi horoskop...
A moji me 24 sata nerviraju...nisam izlazila prosli vikend a necu ni ovaj jer imam je*enog keca za tromesecje iz MUZJCKOG...sta cu..Mogu jedino ovako negde da napisem sta osecam ili u moj dnevnik i osecam se nekako lakse
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyWed Nov 05, 2008 11:01 am

Ja jednostavno mrzim skolu
Pocela sam da mrzim kada otkuca 12:40 jer mi tad pocinje cas i od tog defektnog prvog casa zavisi kakav ce mi biti ceo dan...Danas sam malo stabilnija ,sinoc se nisam posvadjala sa mojima...te svadje me vec ubijaju,i ovako crknem u skoli i iscede me kao sundjer,a onda u 20:00 dodjem kuci da se odmorim bar malo kad moji odma tog trenutka gde ti je ovo,sta si dobila iz onog,nista ne radis,ne ucis..bla bla bla..Sonja mi dolazi sad u petak i naravno necu moci da je vidim jer mi kerovi ne daju da izlazim...zbog keca iz muzickog...ali sta je tu je..idemo dalje..ovo nisu moji dani...
Mnogo mi simpatican onaj Ivan iz skole...samo kad ga budem upoznala zavrsicemo skolu pa se vise necemo ni vidjati...tako da ...gluposti...a u zivotu sam se smorila kao niko...a i decko mi ne treba tek bi tad poipustila u skoli..pokupila bi sve keceve...i ovako nisam spasena...a kad moji vide ocene mogu se slikati...Ima da mi zabrane da disem...ali disanje mi nije toliko vazno..samo da ja vidim moju Sonjicu i da idem u skolu...xex..volim ja skolu...zbog nekih ljudi..ali je i ne volim jer ima i kretena...ali ljubav je jaca

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Mon Dec 22, 2008 5:29 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySat Dec 06, 2008 3:45 pm

Jos malo polugodiste..skontala sam da mrzim i pocetak i kraj skole...ili bar polugodista...precicu vrlo dobra...nije lose iako se na kraju iz petnih zila moram pomuciti za odlican uspeh...Nova godina je sve bliza i ja sam sve srecnija...jedva cekam...obozavam praznike...
Nego kad smo vec kod praznika..molim vas ovi nasi u skolskom parlamentu smislili da postave jedan sanduk u hodnik i u njega svi da ubacuju pisma i zelje nekom za novu godinu pa ce nam na kraju podeliti...glupost...kome hocu da cestitam cestitacu licno a ne preko papira...Sad idem da se vidim sa Sonjicom...dosla je iz Sapca..ljubim vas...in cujemo se
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyMon Dec 08, 2008 12:06 am

eeeeee..taj izlazak
Sinoc smo izasle..boze kako nam je bilo extra.
Prvo smo se posle sto godina videle sve 4 zajedno..onda smo Sonja ,Ivana ,Jotic(Ivanin decko)i ja otisle u sremsku.Anica je bila sa nama samo pola sata jer ima zabranu zbog skole.
Iako smo se nalili da nisam znala za sebe bila sam malo skenjana jer sam znala da njih dve nece hteti do pivnice da se ja skontam sa naj ortakinjom iz srednje.Otisle smo u fortunu i cim sam usla zaprepastila sam se..Moje pije Jeca(naj ortakinja iz SR)je sedela za prvim separeom..rekla je da je u pivnici guzva ..bila sam malo sa njom i onda otisla sa ovima mojima u poslednji separe..narucili smo svakom po 2 velika piva..to nas je dokrajcilo..nismo znali za sebe..jotic je jedini bio trezan jer je morao da vozi.Ivana i ja smo sele za drugi sto jer je ona stokica sonja prosula pivo po onom stolu.Zapalila sam cigaru sa ivanom i tako smo sedele i pricale..Zatim smo poceli da ih ubedjujemo da idemo do jukona(najpoznatijeg kafica pored diskoteke-kafe NOX-a)nekako smo ih ubedili i tamo smo se nas dve extraaa provele dok su njih dvoje kretena sedeli napolju u kolima..sve u svemu bilo je nezaboravno...Extra vece

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Mon Dec 22, 2008 5:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyTue Dec 09, 2008 7:59 pm

Ona krava iz drzavnog mi pored 5 i 2 rekla da cu imati dvojku za polukodiste...koji lik...kako me je iznervirala doslo mi da je ubijem..kasnije me pitala da popravim ja nisam naucila i dala mi 1.A nikom nije dala sem meni..bas me nesto mrzi a nista joj nisam zgresila...ceo dan sam bila nervozna u skoli ali sta mogu sad..naucicu za petak pa cu pokusati da izvucem nesto vise.
Sutra imamo kont.iz hemije,odgovaramo fiziku i geografiju i iz srpskog radimo rani jadi...Nista ne znam i nemam nameru jos da ucim..kasnije cu..A da..sto se tice Bece(mog druga sa kojim ne pricam duze vremena)cula sm se sa njim...ja mu poslala poruku i tako se dopisivali...dobro mu ide ..ima devojku vec 3 meseca a u skoli mu jos bolje...cak je dobio i 5 iz biologije...ne znam ..radujem se zbog njega.Ali i dalje ne pricamo..ja sam kriva ..prodjem pored njega u skoli i okrenem glavu...nznm...stvarno postajem kreten.
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyWed Dec 10, 2008 10:56 pm

Od jutros mislim"danas je uzasan dan odgovaram srpski,dobijamo eng,imam kont iz hemije ,zatim geografija"glava me celo jutro bolela...ali bas sam dobro prosla....kontrolni uradila boli glava a iz eng se molila samo ne jedan kad ono 4...a stvarno knjigu ni pipnula...Ona svraka Lukicka me svakim danom sve vise nervira..Streberka odg geografiju i sve joj se izmesalo kad samo cujes ivanu"Tako je to kad ucis napamet."Carica,...sto volim sto je spustila...svima je bilo drago.
Za sutra ponovo knjigu pipnula nisam a imam kamaru toga.Ma valjda ce mi se posreciti kao i danas.Nista..onda cujemo se sutra....
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySat Dec 13, 2008 9:42 pm

Ipak sam ga videla..Moj maji dlug
Juce se dogovorili kao svake nedelje izadjemo...Mada nisam imala pojma da ce ici Nevene..Sonjina sestra '92...devojku sam dok je isla osnovnu uzasno gotivila a sad mi ide na zivce ..kao i Anici a i Sonji cini mi se.Znaci devojka pametuje,utripovala se da je naj,samo ja pa ja...
Al ajd..nisam mogla da kazem kad smo se vec nasli NECU DA IDEM..ne bi bilo fer prema Anici.Njoj tek ukinuli zabranu a ja da se tako ponesem...nema sanse

I tako..posto sam ja danas TREBALA ici u skolu moji mi dali da ostanem samo do 12.Isli mi tako i Newena dobacuje li dobacuje...ja se nesto skenjala i samo se okrenula i otisla...ni to nije bilo najmanje fer ali sta sad.I ja tako po kisi peske uputila se u salas ..bar 2 kilometra od mesta gde smo bili..
U salasu srela druga koji me zvao na neku zurku...(inace stalno sam sa njima,moje-nase drustvo)i ja otisla...bilo znaci extraaa.Tamo bila do nekih 11...pa da...od 9 do 11 i u 11 pitala Becu(najboljeg druga sa kojim sam u svadji(ako ste citali redovno znacete))da li moze da dodje do skolskog...on kao da...i ja dosla tamo i tako smo pricali i pricali da sam ja tek u 1 primetila da treba da sam vec kuci..a da ne pricam o ona 2 km koja moram da predjem..
I sad kao nas dvoje i pricamo i ne pricamo posto smo prvih sat vremena sve ono pricali sta ima novo,zezali se a posle nasli da objasnjavamo kako smo se posvadjali ,ko je bio kriv i tako...Mislim pricamo ali nikad kao pre.A kad se setim koliko nas je ranije MOLIo samo jednom preko raspusta da se vidimo..mi trazili izgovore,zajebavale ga iako nam je mnogo znacio..a sad...skoro da on nece nista sa nama...
I da se vratim..ja dosla kuci oko2,pola 3 ali moji nisu ni skontali bas sam se tiho usunjala...Danas opet idemo ..nemam pojma gde...videcemo

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Mon Dec 22, 2008 5:31 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyThu Dec 18, 2008 2:09 am

"Mi kao pricamo"
U subotu smo isli u silver...Nije bilo lose...mislim ne mogu ja sad da prepricavam..trebali ste biti tamo..
Uglavnom .,bila sam sa jednim likom..Marko se zove CINI mi se.Nikad ga do tad nisam videla a ni od tad..'89 godiste..sladak decko ali bilo je to na jedno vece.Bili smo do 2..onda smo otisle kuci...
Zamislite Beca mi se javlja u skoli...Jos mi u utorak poslao sms na fazon"Sto se ti sad meni ne javljas??" a ja stvarno do tad nisam skontala da mi se javlja i napisem mu...(tad sam bila na casu...i on je...a ucionica skoro jedna do druge)
"Pa dosta sam ja do sad jela govna i sve radila prva,vise mi ne pada na pamet.!!" a on meni posle napise nesto kao ali ja se tebi javio i juce dva puta i danas jednom a ti me ispalila...ja mu rekla da nisam gluva ali ako se stvarno javio sorry nisam skontala...

I odma posle casa mi se sreli na hodniku(ja isla u njegovu ucionicu posto mi nemamo svoju pa stalno menjamo)i on meni CAO TANJA i ja kao Cao.Tako da kao pricamo...Jos ja i Sonja hocemo da se vidimo u subotu sa njim da se ko ljudi ispricamo

Last edited by ~MUnEcA dE VeRdAd~ on Mon Dec 22, 2008 5:32 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyThu Dec 18, 2008 2:20 am

Jao ..danas sam se tako uspavala...pa iako idem popodne u skolu uspela sam da zakasnim na 1 cas..GEOGRAFIJU ..znala sam da cu nadrljati...Geograficarka mi rekla(iako imam 3)da ako ne dodjem na sledeci cas zakljucice mi jedan ili cu ici na razredni ispit...koja ludaca...kako me nervira pojescu je..ali sta da joj radim...nikad nisam zakasnila na njen cas i danas kad mi se slucajno desilo ona sizi...nisam joj ja kriva sto ima probleme sa zivcima...koja ludaca

Da znate..okitili su nam skolu juce..kako sam bila srecna.Nasu skolu nikad nisu kitili..a sad kad sam dosla u skolu bas sam se odusevila..Obozavam Novu Godinu...Sad smo u planovima gde ,kako , sta....Icicemo verovatno na 2 zurke....malo vamo malo tamo...naravno 00:00 docekujemo na onoj zurci sa nasim stalnim drustvom...Mislim da ce biti super..Ja se sva nekako usplahirim kad se priblizi NG i sve mi je lepo,divno,krasno...Jedva cekam...pa onda repriza...pa onda Srpska NG...dobro za Bozic ostajem kuci ali volim i Bozic...Obozavam praznike.
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySat Dec 20, 2008 2:18 pm

Odgovarala sam juce geos i zakljucila mi 3...a iz fizike..od pocetka godine mucim se za dvojku...znaci niko nema 5...i crkla sam od odgovaranja...i molim vas zakljuci mi 4...znaci mislila sam da ce mi 5ak biti najgori dan...
Kad ono WOW...i imam 4 iz matisa...Blago meni
Koliko ucim sebi bi zakljucila keca.
E juce Sonja dosla do moje skole...Ja na matematici otvorila prozor i ona tu bila..i pricale
Posto je matematicarka i glupa i gluva.
Pa smo posle izasle...Anica,Sonja i ja.Pricale smo,smejale se...secale se svega..i hocemo da zakopamo zajdenicku kutiju i otkopamo za maturu u 4toj godini...nas 3 i Ivana..Kad se setimo kroz sta smo sve prosle zajedno..Lose,dobro,svadje,pomirenja,...SVE SVE...
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyMon Dec 22, 2008 5:18 pm

kraj skole??ne mogu da verujem !! Nova godina WOW.
jeeeeeee...jos samo pravo i ja zavrsila...ispopravljala sam sve zivo...moji me 100% pustaju za NG.
kad smo vec kod NG razmisljam sta obuci...!!Dvoumim se izmedju prsluk-korseta texas i texas pantalona i neka majica...nesto malo nakita i to je to...ili sve to ali crno...crne pantalone,prsluce,naravno neki dobar kajih i neki diskretan ali lep nakit...Jos sam u pregovorima sama sa sobom a i moram pogledati izbor u buticima...mozda mi na pamet padne nesto sasvim trece...Who know?
E u subotu je bilo LUDO i nezaboravno...bili smo u sliveru pa na salaskom,u jukonu,pa opet silveru...Sonja,Anica ,Ivana,Jotic i ja...Mislim da je jotic poludeo...Pravili smo takve gluposti..a da lupila sam o banderu a anica se zakucala u mene...boli me glava i spreda i od pozadi...jos osecam..U petak smo odlucili da ne izlazimo a u subotu Sonja i ja idemo da se vidimo sa Becom..mozda negde izadjemo posto on(fenser,smeker)nece da se smrzava u parku ili nedje tako...on vise voli konfot..

Tako da nama do NG nema nista...a za Novu ima da se provedemo...ima da ludujemoo bre..i za Srpsku..za Bozic sam na zalost kuci...!!
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyMon Dec 22, 2008 5:25 pm

LJubav ,...Ma sranje!!

Zasto se meni nesrecnici ne da da se zaljubim..ali u nekog normalnog..pa lepo imam decka...nekog normalnog...i vezu....neku normalnu.
Od toliko muskih stvorenja meni se niko ne svidja..ma niko ni za oko da mi zapadne..A i oni normalni...volim ih al kao drugove..Nemojte pomisliti da volim devojke...zaboga nisam bas u tolikom bedaku :D Jesam looda ali ne toliko :lol:
A kad pogledam druge pomislim..ma bolje mi je samoj nego sa nekim moronom..Eto i moja Jeca,moje PIJE nije dobila ...kasni joj nekih 10,15 dana..lupa glavu da nije trudna..sad hocemo da skupimo paRe za test posto onog njenog smrada bas briga..a ona jadna bi ga ostavila ali voli ga...jbg...
Tako da ..ipak..uzivancija mi je samoj...i ovako sam losa u skoli..ne treba mi jos jedan uzrok mom lencarenju i neradu
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyTue Dec 23, 2008 5:38 pm

Koji retardi
Ja nmg da verujem..konj iz fizickog mi dao 4 zbog nekih gluposti i par njih mi smanjilo ocenu iz stvarno bezveznih razloga i sve mi to kvari prosek...znaci ne mogu da verujem koji su to kreteni..Od danas ni sa jednim profesorom necu da pricam i zezam..Samo strogo poslovno...i bas kad moram,....a samo da vidim da se neko nasali samnom..napravicu skandal...mislim ja kulturna vamo -tamo a oni mene zajebavaju i moze im se da mi smanje ocenu...Znaci nemam reci..bas su..ono
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyThu Dec 25, 2008 1:15 am

raspustili smo se AMIN
Hvala ti boze...ima pravde...O hvala do neba i nazad ...
Jedva sam docekala..i vise me briga i za prosek i za sve vazno je da moj mozak moze na pasu...pa pase travu...xexe
Joj kako sam srecna...ne mogu da vam opisem..Iako ce biti malo smor bez Sonje(ona se raspusta 31)ali valjda cu nekako uz Anicu i Ivanu ubiti tih par dana....u stvari.,..necu ja nista da ubijam...ima da ih iskoristim maximalno
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyThu Dec 25, 2008 4:19 pm

Sneg i Boginje

Slozicete se samnom da te dve stvari nikako ne idu zajedno!!
na ime...pao je sneg..jess..koliko dugo sam ga cekala..a onda moj brat dobio boginje...(mali brat.3 god.)A niko u kuci nije prelezao boginje...(velike)
Tako da molim se bogu da se ne zarazim jer nigde necu moci za praznike a onda cu se ubiti majke mi!!
A..mama mi danas kupila material za pantalone i prsluce..Joj sto zena doro sije..extra mi je sto cu imatoi nesto jedinstveno..sto niko nema..Ostalo mi samo jos da kupim kosulju,kajis,cizmice i neku ogrlicu i narukvicu...
Samo da odem za NG..
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyThu Dec 25, 2008 4:54 pm

NG cestitke..koga jos briga

Juce su u skoli delili NG cestitke koje su djaci slali u poslednjih mesec dana..Dobila sam 2..mada sam trebala dobiti jos ali nisu uspeli sve da podele.
Jednu sam dobila od drugarice a druga je anonimna...pisu neki stihovi i u uglu..Srecna nova godina.i neki smail
A da...dobila sam i od razredne..mada su to svi dobili.
Ja nisam mogla da saljem..poslala sam samo razrednoj i profesorici korespondencije..posto su to dve najbolje profesorice i osobe koje sam ja upoznala.
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyThu Dec 25, 2008 5:00 pm

Bas ste kreteni
Znaci koja ste vi stoka..ja ne mogu da verujem..I pokusavam da ne poverujem jer ne mogu da shvatim da takvi ljudi postoje.Ja pokusavam da budem ok prema svima vama a vi ste licemerni ,dvolicni i jedndnostavno gadite mi se.Cast izuzecima.
Ako Olja ode sa foruma(jedna od retkih razumnih,dobrih i PAMETNIH osoba)stvarno cu se uveriti u to da niste zasluzili nista sto imate u zivotu..Rado bih i ja otisla(iako znam da vam ne bi naudila)ali necu zbog pojedinih osoba,pojedinih osoba koje puno volim i Wjex-jer znam koliko joj svaki clan znaci a narocito zbog MAI jer necu zbog par budala da se odreknem ovog foruma posvecenom njoj i necu da je zapostavim nikad.ja sam pukla ne mogu vise ni da trpim ,ni cutim...Prvo Wjex pa Jovana..sad i Olja...DOKLE CETE DA TERATE LJUDE SA OVOG FORUMA SVOJIM BEZOBRAZLUKOM I RAZMAZENOSCU??
I nisam prestroga..ne da ste razmazeni nego ste uzasni,znaci ne mogu da shvatim da takvi kreteni postoje BOZEEEEE.
Vama treba dobrih batina...i hvala bogu sto vam ja nisam neko od roditelja..postovali bi vi sve ljude a pogotovo one pametnije od vas...u ovom slucaju OLJU..Ja nemam reci...sem STOKA
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyFri Dec 26, 2008 1:34 am

Zima bice slina kijanja i kasljanja

Onaj kreten Anica me zvala da se vidimo na skolskom...i ja budala sve hocu...smrzle smo se..Jedva sam se otkravila.Sedele smo tamo 2 sata kad smo skontale da bi malo mogle da trcimo da bi se zagrejale...Kao kreteni smo trcali oko igralista...samo hvala bogu sto nikog nije bilo.
Kasnije dosli Jotic,Ivana i Sladja...Onda smo bili u kolima..Sladja me smorila..ali je brzo i otisla..Onda smo se nas cetvoro zezali...Bas sam nesto zgotivila Jotica..mislim bio je on meni super i pre ali sad mi je ono bas bas.
I tako...dosla sam kuci i sad se grejemmmm...
A da ..srela sam onog kera Stanka..Nesto se prolepsao i malo podgojio..xex..javio mi se..Ovih dana mi se cesto javlja..ko zna sta mu je.Mozda je bolestan!!
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptyFri Dec 26, 2008 8:04 pm

Skolu treba zapaliti!!

Nisam prestroga stvarno treba!!zabaliti je...sve da se pusi!
Dobili smo knjizice..presla sam VD.Nije meni ni zbog proseka nego me skola izludjuje..kad je vidim place mi se..A moji osuli paljbu na mene zbog neopravdanih...jos jedan pa ukor..ali sta ces.
Kasnije sam isla do medicinske kod Anice..Bila sa njom,Ninom i jos jednim drugom(nije bitno ime)...zanimljiv decko...jeste da duva ali onako super je lik 8) ...zezali se i tako...

danas se ceo dan smaram,sonja mi dosla malo pre pa nameravamo da izadjemo..Nemamo pojma gde ali negde idemo sigurno iako je napolju...brrrr oh
Back to top Go down
_CrAzY*DeViL_
{ADMINISTRATOR}
{ADMINISTRATOR}
_CrAzY*DeViL_

Female

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY EmptySat Dec 27, 2008 11:47 pm

Petak je dan ,petak je moj dan,kad nocu zaglavim kasno se probudim...SIPAK

Eto izasla sam u petak...Cekao nas Jotic i otisli smo do Silvera...Oni su narucili turu piva ja sam samo kafu..ali opet bila sam tako raspolozena ...kidala sam se od smeha...Jotic je zakljucio da nisam normalna...xexe
Kasbnije sam i ja uzela samo jedan bambus..ali nije mi bilo nista od njega...Onda smo otisli do spomenjaka..pustili muziku i igrali i kolo i sve zivo.,..mislim da je Jotic poludeo sa nama...mada i on je igrao i pevao...nije bio ni on spasen...Kasnbije smo ga u kolima nervirali,cackali muziku,sve pipkali...Kad nas je odbacio do centra..oko 2 da idemo Home,Anica,Sonja i ja smo smislile da mu kupimo kaucuk-srebro narukvicu..cisto u znak zahvalnosti.decko nas trpi,sve nase hirove..a ne mora..moze jednostavno da ide negde sam sa Ivanom..Ali on dolazi sa nama i cuva nam tajnu da se vidjamo sa ivanom...Posto to inace ne smemo..
Decko je jako jako dobar...

A jutros...jedva sam dupe digla iz kreveta :D Obecala sam mami da cu ustati u 7.Ko me tero.Morala sam da idem kod uje nesto da mu pomognem..tako da sam danas ceo dan kao slomljena...
Back to top Go down
Sponsored content

JuSt_DiArY Empty
PostSubject: Re: JuSt_DiArY   JuSt_DiArY Empty

Back to top Go down

JuSt_DiArY
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next