| ..::Diary X Hadita::.. | |
|
+11{dunyaperroni} x3.weljkowa.mawa.x3 Andy {*ZTink*} T*I*N*A mandrea94 Dul♥rockZ [Blair-The Bitch] _'v{A}mpire'_ {ladycullen}* maite:) 15 posters |
|
Author | Message |
---|
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Dec 03, 2008 11:06 pm | |
| ja NIKAD nisam wadila,a nebi mi bio problem sad da treba,samo kokni pre toga neku tabletu za smirenje...i razmishljaj o nechemu lepom, i NI SLUUUUCHAJNO ne gledaj u iglu...a i kazhi doktorima da imash fobiju :) | |
|
| |
T*I*N*A .:Chuo si za Maite:.
Number of posts : 66 Age : 31 Localisation : Maaaaa negde... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Registration date : 2008-11-30
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Dec 04, 2008 1:59 am | |
| Ja se isto bojim wadjenja krwi,nebitno da li je iz prsta ili wene (to pogotowo) i obawezno mi pozli... | |
|
| |
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Dec 04, 2008 11:27 am | |
| - maite:) wrote:
- J**** ti Life...
Znaci ppl, ja neverujeeeeeeem!!! Zasto sve loshe mora meni da se desiiii??????!!!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! WHY? E pa, ovako... Desilo mi se ono sto nisam zelela da se desi.... ali sama sam kriva.... Poshto jedem kao ptica... Pao mi je imunitet... znachi totalno... (raspad sistema).. Moram ici na analize, da vadim krv (ali iz veeneee).... Ja to necu moci... Pocecu da histerishem.... msm znam sebe.... Uvek sam smirena ali od krvi i igle prosto imam fobiju i to je jache od mene... trenutno su mi dali milion lekova da pijem... kako bi ozdravila i u sledecu sredu idem da vadim krv... Ispricacu vam jednu za doktore neobichnu situaciju....: Cekam ja u ambulanti vec 2 sata.... Sve mi ide na nerve... A uvo me jako boli... Mislila sam da je od zuba... Ali nije... I napokon dodjem na red.... Doktorica:"Ne boli tebe zub, ti imas ranicu u ustima a to zato sto ti je pao imunitet..." Ja: "A?" Doktorica:"Da, da... " Ja: "Pa dobro... I sta mi sada treba?" Ona: "Pa evo napisacu ti sve: 2 sirupa, kapi za ushi, neki sprej (?)...." Ja: "uredu, hvala, dovidjenja..." Ona: "Cekaj... da ti dam uput da vadish krv..." Ja: "zasto?" Ona: "treba nam anazliza krvi, secera, jetre, mokrace..." Ja: "a iz prsta, zar ne?" Ona: "ne, mora iz vene..." Ja sam momentalo pocela da placem k'o kreten.... sada me je malo i blam... U ambulanti je bilo josh dece... Svi su imali oko 5-6 godina... i niko nije plakao... osim mene... tako reci vec velike sa 15.... Msm uzas.... a i po povratku sam konstanto plakala.... Nisam se mogla zaustaviti... Neverovatno se bojim.... :( :( :( :( :( da idem ja mesto tebe? ja oboooozhawam sa mi se wadi iz wene (nisam narko al) i ne bojim se najhrabrija sam, al iz prsta kada mi wade bezim po ambulanti :D | |
|
| |
{ladycullen}* ♫♪ You never told me you wanted to love somebody just like me ♪♫
Number of posts : 7195 Age : 28 Localisation : Saving Josh Farro from all the fangirls xD :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : madam jowanna {♥} filipovic o. rathbone farro Registration date : 2007-09-29
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Dec 04, 2008 1:27 pm | |
| ja nikad nisam wadila krw iz prsta... uwek iz wene...
samo razmishljaj o nechemu lepom, nikako ne gledaj u iglu i to je to... ;) | |
|
| |
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Dec 04, 2008 2:33 pm | |
| uff....p0shto 0wi imaju akwarijum kod kojih ja idem, ja gledam u ribe i smirenosam00! a iz prsta sam wadila i wishe nikada!! ;) | |
|
| |
maite:) {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Fri Dec 05, 2008 8:12 pm | |
| "So if she's somewhere near me I hope to God she hears me There's no one else Could ever make me feel I'm so alive I hoped she'd never leave me Please God you must believe me I've searched the universe And found myself Within' her eyes" by Axl (Guns N' Roses) ja sam zaljubljena u ovu pesmuuu!!!
| |
|
| |
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 8:45 pm | |
| Koncert.... Eh... nemate pojma koliko sam bila srecna kad sam saznala da RBD ponovo dolazi i kad sam kupila VIP... No, sada mi je svejedno da li ce ili nece doci... Verovatano Maite nece doci tako da uopshte nisam srecna... Ali o5 bilo bi mi zao da se koncert otkaze jer ipak postoji 0,000001% nade da vidim Maite xD ... | |
|
| |
{ladycullen}* ♫♪ You never told me you wanted to love somebody just like me ♪♫
Number of posts : 7195 Age : 28 Localisation : Saving Josh Farro from all the fangirls xD :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : madam jowanna {♥} filipovic o. rathbone farro Registration date : 2007-09-29
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:00 pm | |
| Swi izwori kazhu da Maite dolazi 100%..... | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:06 pm | |
| Tako su i proshli put rekli... | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:09 pm | |
| bb rekli su u nowinama da ne dolazi zbgo CCEA, ali sada bebitaaaa dolazii | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:11 pm | |
| kamo srece... ak' dodje ona, doci cu i ja xD mada josh nisam 100% sigurna da li cu ici bez obzira na Maite... | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:13 pm | |
| wtff?? ako ne odesh olja.......... | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:17 pm | |
| pa jako sam bolesna... od srede pijem lekove, ne izlazim iz kuce, a uopshte mi nije bolje... a ti lekovi su neverovatno jaki i vec bi trebalo da mi bude barem malo bolje... msm ako mi bude bilo ovako - nema sanse da idem... | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 06, 2008 9:22 pm | |
| nadam se, jer sada sam k'o pregazena... kosa mi je uffff, masnaaaa joj... uzas... nesmem da je perem, tako su mi rekli.... | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Tue Dec 09, 2008 6:02 pm | |
| * What Would You Say If I Told You That I' To Blame? And What Would You Do If I HAd To Dany Your Name? Where Would You Go If I Told You "I Loved You" And Then Walk Away? | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Dec 10, 2008 4:41 pm | |
| ISHLA SAM VADITI KRV!!!!!!!!!!!!!!!! I nisam izvadila... xDXaxaaa...Ma ja napravila tamo scenu... QQ... Vrishtala, bezala, plakala... ma svega je bilo...Doktorka mi je rekla da sam razmazena, nepodnoshljiva... da u zivotu nije imala slican slucaj... i tako... no nisam vadila, to je najbolje sto i se danas moglo desiti...Ta mutava takozvana doktorka izgleda nezna sta znaci imati fobiju od neceg...Ja sam ushla tamo i sela... I ona kaze daj ruku... Pocela sam plakati, i nisam mogla dati ruku... (to je jace od mene)... Moji su me drzali al' ja sam bezala... Onda sam legla na krevet jer mi nije bilo dobro... Sve to je tako stresno bilo za mene... Drhtala sam od strana a gospodja doktorka je samo zvocala... Josh uvek me boli glava a popila sam tabletu... Valjda ce proci... U nedelju mi dolazi neka zena (NORMALNA) da mi izvadi krv...Onda sam ishla kod zubara i rekla mi je zubarka da idem u NS da vadim 3 ZUBA!!! qq, josh jedan shok...!!! I ja otishla, kad kaze zubar iz ns, meni: "Jao ja neznam, idite na stomatoloshki fakultet :shock: " A sav neki napucan... Pricao mi je kako je u vojci se bojao krvi... Onda nesh o autima... Kaze kupice mi Porshe... Nervirao me je zestoko...I otishla sam taj fax... i tamo napokon normalan zubar... i sve je pregledao i kaze da je sve ok... Msm imam te afte (rane) ali nije od zuba i ne trebam ih vaditi I doshla sam kuci i spavala... Toliko sam bila napacena od svega... Meni se povraca kad udjem u bolnicu... Verujem da je to jer sam kao mala bukvalno zivela po bolnicama... :(Naravno ne secam se bukvalno svega al' strah je ostao...I tako pplsi... Vazno je da sam prezivela | |
|
| |
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Dec 10, 2008 9:34 pm | |
| - maite:) wrote:
- Pricao mi je kako je u vojci se bojao krvi... Onda nesh o autima... Kaze kupice mi Porshe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 13, 2008 8:15 pm | |
| Xaxaxaxa :D Nemate pojma koliko sam imala srece u skolu u predhodna dva dana xD prvo nisam ishla 2 nedelje u skolu, bila sam bolesna.... A juce prvi put doshla... i naravno pitala me iz poslovne ekonomije, a ja nemam zadnje 3 lekcije... ccc... no, pitala ona mene neshto staro i dobijem 5 xD zatim fizicko, nisam radila, a nastavnik je mutav pa mi greskom upisao 5 i zaboravio da izbrishe, a onda doshao njegov sin i upisao mi u dnevnik xD A danas... ekologija kod Zorke... qq... pitala me... i dobila sam 5... kako? neznam... jer nisam svesku a komoli knjigu otvorila vez mesec dana iz eko... I informatikaaa! Imam samo jednu ocenu i treba mi druga... No baba mi je grskom upisala dve petice i zakljucila mi ocenu... msm sta reci? :D | |
|
| |
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 13, 2008 8:28 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 13, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 13, 2008 8:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 13, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Dec 13, 2008 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. | |
| |
|
| |
| ..::Diary X Hadita::.. | |
|