| ..::Diary X Hadita::.. | |
|
+11{dunyaperroni} x3.weljkowa.mawa.x3 Andy {*ZTink*} T*I*N*A mandrea94 Dul♥rockZ [Blair-The Bitch] _'v{A}mpire'_ {ladycullen}* maite:) 15 posters |
|
Author | Message |
---|
maite:) {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 12:00 am | |
| smorila sam se.. u shkoli je smor... bolje da nisam nikada ni krenula u srednju.. al shto se mora - teshko je :P danas sam htela da postavim slike na 4um al' izgubila sam USB od telefona i josh ga nisam nashla... kad nadjem - postavljam.. | |
|
| |
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 6:07 pm | |
| bravo gatita :) tqmm :*** divna si osoba | |
|
| |
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 9:22 pm | |
| Pa prebaci preko Bluetootha :-)) | |
|
| |
{ladycullen}* ♫♪ You never told me you wanted to love somebody just like me ♪♫
Number of posts : 7195 Age : 28 Localisation : Saving Josh Farro from all the fangirls xD :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : madam jowanna {♥} filipovic o. rathbone farro Registration date : 2007-09-29
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 9:32 pm | |
| Nemaš nijednu slidžu na kompu??? | |
|
| |
[Blair-The Bitch] {MODERATOR}
Number of posts : 6850 Age : 29 Localisation : Gosssip World :) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Pfff...Znate me svi...:P Registration date : 2008-06-18
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 9:35 pm | |
| ^Ja imala milion,mogla sam da postavim...al sad nemm nista sistem mi se sje*ao... xD A isto ako imas memorijsku karticu u mobu onda uzmes citac za memorijsku karticu,ubacis je tu i onda u comp i prebacis xD | |
|
| |
Number of posts : 4853 Age : 31 Localisation : With my bby Axl...in his bed... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : olja Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 9:52 pm | |
| ne nemam ni jednu sliku :( imam bluetooth al' nije kod mene... moj bff marko mi drpio.. zapravo njegov je al' opet.. sada mi bash treba.. | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Jan 21, 2009 10:34 pm | |
| today!!! danas sam se uzasno smorila... dan je bio nikakav! u shkolu sam doshla kao komirana... prvo sam se zapucala u nekog dechka iz chetvrte godine pa sam morala popiti 3 soka da se razbudim... pa mi bilo muka od soka.. nmg izdrzati vishe u shkoli... pitam se kako sam izdrzala i ova 3 dana.. | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Fri Jan 23, 2009 8:48 pm | |
| petak - napokonnn!!!
jedva sam dochekalaaa! i shta sad da napishem... malo cu vas smoriti mojim danashnjim danom... ustala sam jedva u 11 da bi gledala ochajne domacice kad ono prc, ana ivanovic igra tenis a josh je i izgubila :P i tako sam se do 12 smarala uz anu.. kasnije nesh pojela i u pola 1 se krenula spremati za shkolu... poshto sam imala samo 10 min, sve sam knjige bzvz potrpala da bi imala vishe vremena da se nashminkam :P ;) i naravno ja se sredjivala k'o da idem na bal i zakasnila sam na bus.. i odma javila drugarici da kaze nastavnici matematike da je bus kasnio pa da zato i ja kasnim. doshla sam oko 1 u shkolu tj. kasnila sam oko 20 min. i nastavnica nije nish rekla, nije me ni upisala.. bila je zaludjena njenom prichom o euklidskoj i neeuklidskoj geometriji :S na poslovnoj ekonomiji sam se smarala a chim neshto kazem nastavnica mi (i svima koji prichaju) kaze da sam kokoshka :shock: a ona je 1000 puta veca od mene pa joj ja nish ne kazem :P onda smo imali osnove, doshla na neka nova nastavnica koja je bukvalno zaljubljena u osnove ekonomije i pochela je da pricha o drushtvenom bruto proizvodu kao da je neshto neverovatno i magichno :roll: smorila nas je sve.. fizichko nismo imali, ruza ruzica nas pustila da idemo kuci :) tada sam imala oko 7 min po busa za rumenku.. a treba za 7 min stici od zare do zeleznichke... i ja i danijela smo trchale do futoshke pa ushle u 14 i ponovo trchale k'o nenormalne.. i stigle za rekordnih 7 tachnije 6 minuta :) i tada nisam znala za sebe... ushao mi hladan vazduh u grlo i again kashljem i boli me grlo...ccc... valjda ce proci... no sada mi je nesh i muka... zvala sam tamaru pre 10 min i treba da se vidimo danas :) i to je to :P
pozzic | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sun Jan 25, 2009 3:10 pm | |
| petak ponovo!!! nastavak...chula sam se sa tamarom i dogovorile smo se da izdjemo da se proshetamo... poshto nismo bile sigurne da klub M radi, obe smo se obukle bzvz (ona je ja msm rolku i crne pantalone, ja crne pantalone, belu majicu i crni duks).. a ponele smo pare da popijemo po sok ukoliko M radi..i doshle smo do tamo i srele neku sandru i ona kaze da radi ali skoro nikog nema.. i naravno nismo ushle, nego smo nastavile da se shetamo.. i za oko pola sata smo se vratile.. tada je vec bilo puno.. nismo imale gde da sednemo, morale smo stojati mene je stomak boleo celo veche - jedva sam izdrzala stojeci.. mada pri kraju sam sela na neku fotelju gde je vec sedeo neki dechko (koji je spavao, pa nije ni skontao).. bilo je super, samo shto je muzika bila uzivo, a taj shto peva ima uzasan glas, zavija kao pevachi iz granda... a kasnije su pustili i normalnu muziku sa kompa naravno uvek je bilo neshto da mi pokvari veche... prvo doshao je Mimi (dechko koji se,kako on kaze, lozi na mene).. pre nego shto je doshao slao mi je poruke i pitao gde sam i blablabla... i ja sam mu budala rekla da sam u M-u.. i on kaze da ce doci kad njegovi zaspe. i doshao je i 3 puta je proshao pored mene i nije mi se NI javio! i kasnije mi shalje poruku: ja sam u M-u! i ja mu odg: ozbiljno? kxm.. znam. 3 puta si proshao pored mene, i nisi se ni javio, ali ok :P .kad dolazi on sa 5 minuta i poljubi me i kaze: eto sad sam ti se javio. a meni se kosa naelektrisala i samo onako hladno kazem: U REDU! i odem :Pzatim doshao je marko, david, filip, neka kristina (?) i milosh obrovac! oni su najludja ekipa koju sam u zivotu upoznala! marko je nosio neki noz (tek toliko da se folira sa njim) i zezao je davida i na kraju mu rasekao ruku nash je bilo fuuuj... krv na sve strane... bljak :( jadan david.. mada nije m nishta bilo, samo malo dublja ogrebotina..i kad se vec zatvarao M, nije imao ko da me odprati do kuce (poshto ne volim da idem sama).. marko i ostala kompanija nisu mogli jer chekaju bus u 5 ujtru sa kristinom )ona zivi u NS)... i onda me je pratio milosh djuza (ccccc)... prvo smo lepo prichali a kasnije me je iznervirao i posvadjali smo se.. rekla sam da me vishe ne prati i da mogu sama... zatim sam se okrenula i otishla... a njemu je sve to bilo smeshno | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Jan 29, 2009 11:25 pm | |
| QQ meni! shkola me ubija naprostoooo!!! sutra odgovaramo i osnove i poslovnu a ja nishuchila nisam - jednostavno NE MOGU! u subotu again izlazim jer je zadnji dan kada M radi!!! :( zapravo ponovo se otvara 14. februara ali nece biti dozvoljen ulaz maloletnima :shock: (wtf?) | |
|
| |
_'v{A}mpire'_ .:Ukljuchen si u MP World Tour 2009:.
Number of posts : 18794 Age : 27 Localisation : Tu sam, tu sam! :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Eva Registration date : 2007-07-11
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Fri Jan 30, 2009 1:33 am | |
| - maite:) wrote:
- QQ meni!
shkola me ubija naprostoooo!!! sutra odgovaramo i osnove i poslovnu a ja nishuchila nisam - jednostavno NE MOGU! u subotu again izlazim jer je zadnji dan kada M radi!!! :( zapravo ponovo se otvara 14. februara ali nece biti dozvoljen ulaz maloletnima :shock: (wtf?) bozhe?? | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sat Feb 07, 2009 2:26 pm | |
| dugo nish nisam pisala... a nzn ni shta? lol eto samo sam svratila bzvz :) | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Mon Feb 23, 2009 8:45 pm | |
| i sama sam sebe zaboravila izgleda stvarno sam se ulenjila, bilo me mrsko da ishta napishem chak od 7. februara! inache, kod mene, nish novo, idem u shkolu, izlazim uvece, gledam verano de amor i ccea iiiii to je to :P u shkoli mi cvetaju ruze, xaxaa, zaredjala sam 5 petica od pochetka polugodishta :) izlazci su sada smorni... nzn why, al' smorilo me redovno pratim dulcinu seriju VDA i mogu vam reci da je prepreprepredobra i jakoooo mi se djasviiiiii!!!! divna glumachka postava, nema shta! jedino se perro (pedro) ne uklapa u savrshenu sliku... e ddaaa - nova platonska ljubav - gonzalo garcia - mauro iz VDA! i josh nesh - uhvatila i mene ali samo pomalo twilight groznica, tako da i edvard tj. robert mi je malopre sam gledala cuidado con el angel - moram iskreno reci, s' obzirom da nevolim telenovele - serija rastura :) nastavicu da je gledam :) i nzn shta josh da napishem ae pozz pplsi | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Mar 04, 2009 2:01 am | |
| alo pplsi sta vam je... niko ne dolazi... tj. vecina... postalo je smorno :( | |
|
| |
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Mar 04, 2009 12:42 pm | |
| | |
|
| |
Andy .:Imash preko 1000 njenih slika:.
Number of posts : 653 Age : 28 Localisation : ♥ Con Dulce Maria x siempre ♥ :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : CAndy Espinoza Spears Registration date : 2008-10-08
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Mar 05, 2009 10:54 pm | |
| - [M]ean [girl] wrote:
- aha :(
| |
|
| |
T*I*N*A .:Chuo si za Maite:.
Number of posts : 66 Age : 31 Localisation : Maaaaa negde... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Registration date : 2008-11-30
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Sun Mar 08, 2009 10:44 pm | |
| Bash ti je lep dnewnik...x)) PS:Iiii moja drugarica iz razreda je iz Rumenke...Mozhda je znash...xD | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Mar 12, 2009 6:18 pm | |
| - T*I*N*A wrote:
- Bash ti je lep dnewnik...x))
PS:Iiii moja drugarica iz razreda je iz Rumenke...Mozhda je znash...xD sigurno je znam :) kako se zove? | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Mar 12, 2009 6:22 pm | |
| VOLIM CUIDADO CON EL ANGEL, VOLIM PESME ESTA SOLEDAD, CONTIGO I SEPARADA DE TI!!! VOOOLIM MAITEEEE! pre nego shto nesh kazete morate jaaako dobro razmisliti! evo meni se ne svidjaju novele i bla bla mrzim ih & co... i to sam odma' rekla i za CCEA... gledala sam mozda par ep. preko YT i smorilo me... a sada redovno pratim i SERIJA JE VRRRHHHHH!!! ja se totalno zaludela... a pre sam sama sebi sra*a po mozgu, da izvinete na izrazu... I LOVE MARIA DE JESUS!!!!!! I LOVE CCEA!!! fanatik... ne obracajte paznju... | |
|
| |
T*I*N*A .:Chuo si za Maite:.
Number of posts : 66 Age : 31 Localisation : Maaaaa negde... :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Registration date : 2008-11-30
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Fri Mar 13, 2009 1:03 am | |
| - maite:) wrote:
- T*I*N*A wrote:
PS:Iiii moja drugarica iz razreda je iz Rumenke...Mozhda je znash...xD sigurno je znam :) kako se zove? Anita T...x)) PS:Sorry sh'o sad prawim spam u dnewniq...;DD | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Fri Mar 13, 2009 2:43 am | |
| - T*I*N*A wrote:
- maite:) wrote:
- T*I*N*A wrote:
PS:Iiii moja drugarica iz razreda je iz Rumenke...Mozhda je znash...xD sigurno je znam :) kako se zove? Anita T...x)) PS:Sorry sh'o sad prawim spam u dnewniq...;DD axam, znam ju :) ona je ishla VIII2 koliko se secam :) pozz ju :) zna ona mene... samo reci pozz od olivere i tamare iz bivsheg VIII1 :) | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Mon Apr 06, 2009 8:00 pm | |
| samo da se javim da sam ziva :)
nervira me shto nas jako malo dolazi na 4um! msm nije to jako malo ali naspram kao shto je pre bilo... ufff... a i ovi shto dolaze nish ne pishu.. chast izuzetcima :( | |
|
| |
{*ZTink*} {ADMINISTRATOR}
Number of posts : 3149 Age : 29 Localisation : In a PS world =) :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : Zoka the Queen xD Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Tue Apr 07, 2009 8:00 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Wed Apr 08, 2009 8:52 pm | |
| evo da kazem neshto ukratko... prvo - ljubav :) nisam zaljubljena a svidja mi se jedan dechko... i nepodnosim ga u isto vreme :) zdravlje boze pomozi... bila sam nesh bolesna i ishla u bolnicu da oni to ispitaju i sada nmg nish jesti osim kuvanog, povrca i voca... barem nekoliko godina.. a na chokoladu mogu da zaboravim.. goodbye... shkola extra je, bolje nego prvo polugodishte... za sada sam odlichan... xexe.. jedino me brinu neopravdani jer redovno kasnim... no sve je za djaka i josh nesh shto je ostavilo veliki utisak na mene... mama mi je otishla na kosovo i vishe ne zivi samnom.. tako je vec oko mesec ipo dana... nekad ne dolazi 2 nedelje, nekad 3... al dobro je shto je bila proshlog i ovog vikenda i danas naveche isto dolazi... a glupo je shto ostaje sveha 3 dana... mada ovoga puta ce ostati 5 :) i zbog toga sam danas bash nesh srecna :) :) :) i miss her soo much :) | |
|
| |
{ladycullen}* ♫♪ You never told me you wanted to love somebody just like me ♪♫
Number of posts : 7195 Age : 28 Localisation : Saving Josh Farro from all the fangirls xD :How much do you like Maite?: : :True Fans Icon: : Vase ime : madam jowanna {♥} filipovic o. rathbone farro Registration date : 2007-09-29
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. Thu Apr 09, 2009 12:08 am | |
| Zašto mama više ne živi sa vama??? Otišla je na Kosovo?? Kosovo... :( otkad ja tamo nisam bila :( | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ..::Diary X Hadita::.. | |
| |
|
| |
| ..::Diary X Hadita::.. | |
|